Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@jakelina dakujeeem majka moja 😉
uz sa mi ruky trasu co mam take presilene, este ma jedna na 50-tku caka..a nevieeem sa k tomu dokopat 😝 🙄
mala by som ist aspon ruzicky robit ale normalne nevlaadzem 😖 ☹
asi si to necham klasika na noc 😅 😅 hlavne nech uz je vikend a mam konecne volnooooo 😎
ahoj baby tak mi chybate.... ale obcas nakuknem
@pipka dnesna ucitelska akcia trapnost chvile.... 😒
@lenuliatko áno,polystyrén nechávam, zpredu to potiahnem bielou .... poťahovka na tom dobre drží, potriem polystyren vodou a poťahovku na to 😉
@lucula73 jasné, netreba pýtať povolenie... mňa to len poteší 🙂
@muffinka8 poschodová má 26cm a 20cm 😉
@luciahromadkova sak preto som tam neslaaaaaa 😝 😝 😀 🙄 presne som vedela o com to bude 🙄 😝
mala som poobednu a potom neviem ci si predstavovali, ze tam pridem s detmi alebo co... 😠 🙄 som rada, ze som dosla cela domov a zvalila sa na gauc 😝 🙄
a vcul zas len stojim v kuchyni a miesim smart...ruky si neciiitim 😅 😅 🙄
@sikag dakujem, dnes dorazili 🙂
dievčence moje pomoooooooc, keďže si zarábam doma MMF nikdy som si nevážila koľko poťahovky miniem na tortu, teraz idem robiť dve makety (len polystyrén obalený poťahovkou) a pani chce vedieť približnú cenu, tak potrebujem vedieť koľko poťahovky miniem. Idem robiť jednu 13 cm vysokú tortu s priemerom 20 cm a druhú hrananú poschodovú 25 x 25 cm, výška 13 cm a 20 x 20 cm a výškou 13 cm, poraďte prosím
milujem svoj novy extruder 😀 😀 😀 😀 to su vlaaaasky 😉
žienky odborníčky, potrebujem recept na mandľovú plnku...pomože mi niektorá? ďakujem 🙂
@maca77 ďakujem krásne, véééľmi si mi pomohla 🙂
Baby môžem potriet olejom fondan- keď som hi malovala? Robila som rybu a chcem aby ti vyzeralo že he taká slizká 🙂 Ďakujem
baby ale akoze nevedela som co na tu tortu okolo...vsade bud lepok alebo nejaka mliecna srvatka a veci podobne kde je laktoza... ale nakoniec som nasla piskoty, noooo... 150g ma vyslo 3,09 🙄 normalne ze statocna zataz pre penazenky rodicov takych deti, co nemozu aj aj... 😒

ahojte babulky moje..ani neviem aky je dnes den 😅 😅 od pondelka som sa nezastavila, v robote plavanie, rozne akcie, pripravy na velku noc, torty..a deti klasika chore, soplave...no uuuz nech je sobota 😅 😝
pridavam moju dnesnu, 6 kg 😉 Cocochanelku 😉
spodok bol citronovy krem, citronova piskota , stred cokokorpus a cokomascarpone s lesnym ovocim a vrch chceli cistu puncovinu 😅 😉