Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Ahojte, skláňam klobúk pred vašimi tortičkami 😵 😵 😵 ste úžasne šikovné.... preto by som vás chcela poprosiť o radu. Moja najmladšia bude mať rôčik a rada by som jej upiekla tortu, niečo jednuduché... náplň som sa rozhodla spraviť pribináčikovu + ovocie. Tortu by som chcela potiahnuť hmotou, ale akou? Raz som skúšala spraviť hmutu z penových cukríkou ale nepáčilo sa mi to... asi som to spravila moc tuhé a ťažho sa mi s tým pracovalo. Preto vás chcem poprosiť čo by ste mi odporúčali použiť, som totálny amatér, tak niečo s čím ste začínali a osvedčilo sa. Mala by to byť kruhová torta a na vrch niejake postavičky by som vytvorila - teda dúfam 😕 Ďakujem.
baby prave pozeram tie americke torticky v telke ale to je des - patlala - paprtala, a tie detaily.... 😝 😝 😝 keby sme my mali to vybavenie co oni tak sme kralovne curkrarky 😀 😀 😀 ked niektora z vas pojde do statov tak sa treba zamestnat ako cukrarka a trosku ich to tam naucit 😀 😀 😀
@dagmarmustafa kraasne
Nějaká inspirace, postup na tvar dortu mašinky nééé mašinka Tomáš 🙂. Chtěla bych lokomotivu a jeden vagón....díky 😉
@sikag tiež som to pozerala.....krému nikdy, krivé, nepekne rezané či vytlačené z formičky, špinavé od cukru nenormálne......atd...no mne sa to moc nepáčili, nehovorím, že ja mám extra torty...ja furt hovorím, že som začiatočník a mám sa stáááááááále čo učiť ....ale niektoré tie ich vytvory ee...............a ešte ked zahlásili že 150 tort týždenne...no viem si to predstaviť-korpus, 1mm plnka, korpus, 1mm plnka.....obmasluje a stroj rozvalká hmotu, potiahne.....a majú tam v pivnici schovaných brigádnikov a tí patlajú denne 12hodín kvietky a postavičky a kravinky......a tí hore to len nahádžu na tých 150 tort a môžu predávať 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
.......no idem si dať kávu radšej...už trepeem
@ivahrdinova Ted dort medvěd je úžasný, můžu se zeptat, co je ta hnědá srst? Krém?
neskusali ste niekto robit cokoladove boky aj z mliecnej coko? alebo je to primakke? diky za tip
@tertery Díky 🙂 srst je smíchaný Smartflex velvet s pravým marcipánem a udělené lisem na česnek 🙂 ale krémem by to šlo taky 🙂
@mariann2 aj ja mam jednu https://www.facebook.com/513545412044277/photos...
holky jen dotaz, dal by se korpus upíct ve skleněné zapékací míse?
Tak jedna dnešná. Pre kamoškynu malú. Mal tam byť macko uško a včielka Maja a Vilko no a veľa kvietky. Tak toto z toho vyšlo.

Ahojte dievcata,prosim vas,aku plnku davate k orechovemu korpusu,nechcu maslovu plnku.Dakujem za vsetky typy