Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@sikag krajku som asi kupila poslednu lebo som chcela dat link ale uz nemaju...ono to malo byt zdobene rucne bielkom ale to by som sa neodvazila a ta krajka bola velmi podobna tomu co chceli, inak da sa objednat tu https://m.facebook.com/pages/Vecičky-pre-vaše-t...
A ciernej zas neslo az tak vela, asi stvrt malej lyzicky na 16g prasku a este mi aj zostalo...a cake pops su z rozmrveneho pernika a normalne potiahnute, nerobila som s cokoladou, lebo na 2 kusy stapat coko je blbost....no a posypane je to malinkymi perlickami striebornymi a bielymi, gulka bola tak orosena ze to drzalo samo 😉
@lokalistin ved ich mas pekne prepracovane a kopu detailov, nemas byt preco nespokojna 😵
tak aj ja pridam svoje, v zivote tolko nebudem piect, uplne odpadavam od unavy. 😝 Majka L. @maya30 ,nechapem, ty si pre mna hrdinka,ze tolko toho postihas.. a take nadherne!!! ufff 😉
na tyzden som nemala mat ani jednu,lebo ideme na dovolenku,ale aj tak ma prehovorili. ja som taka slabaaa, viem sice povedat nie,ale ked ma zacnu vydierat cez deti,tak nemam srdce odmietnut 😔 😅 😝
hh ne nerobim charitu :D :D ale to bola prva torta tak pre ,,zakaznika,, chcel tortu okolo 30e 😀 🤐 😔 😀
Pekný deň žienky - pridávam svoje "žĺtka" 😀 Svadobná neváži ani 6 kg, vrch má priemer cca 9 cm - objednávka veľmi narýchlo - čokoľvek čo chcem - ale potom už ma nebavila, keď mi brácho zavolal včera o 21:00, že je v nemocnici 😒 😒 Všetko mi padalo z rúk. A ešte jednu 3D dopekám a kedy budem robiť - netuším 😝
@mimusa94 zhruba pred 2 týždňami tu bola rozoberaná téma, koľko pýtať za tortičky.
Ja som amatér a tortičky robím ozaj krátko a aj to len rodine - sestre, dcére, manželovi a len 3 tortičky som mala na zákazku a popýtala som 10 eur za kilo. Kamarátka stanovuje tak, že spočíta náklady a zapýta si dvojnásobok nákladov zhruba. Prípadne mám ešte jednu kamošku a tá za obyčajné tortičky s vyrezávačkami berie 10 eur / kilo, kvietkované na drôtikoch 12 eur / kilo a pri postavičkových si za postavičky si ráta zvlášť. Každá kočka individuálne, ale zase nie tak, aby si bola pod cenou úplne 😉
@anibas jsou krásné a s bráškou je mi to líto, přeji ať je to brzy dobré. Já měla minulý týden čtyři dorty a dvě děti v nemocnici. Jedno v Opavě a druhé v Olomouci, tak vím jak ti je. Dorty jsem už nerušila, měla jsem už i namodelované postavičky a kdybych měla nečinně sedět a hledět do blba, tak je mi ještě hůř.Já jsem se o víkendu po odvezení dortů úplně složila a zařekla jsem se, že o prázdninách nepeču. Mám jenom pár dortů pro rodinu.
zienky s tazkym srdcom pridavam aj ja svoju, na ktoru som sa voooobec netesila a bola mojou nocnou morou... nerada robim nieco co sa mi nepaci 😠 😅 nemozem povedat, zeby som sa snazila 😅 torticku som spravila bachratejsiu a nechcelo sa mi uz z nej zrezavat 😀 tak som nakoniec nerobila ani ten konarik ako tam mal byt 🙂 nech to opticky nevyzera este bachratejsie 😀 aspon s farbami som spokojna 😎 tie som trafila na prvy sup 🙂 si myslim 😀 aspon to islo rychlo a bezbolestne 😀 pridam vam sem aj fotku podla coho som mala robit torticku... inak chcela som aj prehovarat kolegynu na nieco ine 😝 ale nakoniec to berem tak, ze co chcela, tak to ma 😀
pekny slnecny vikend este zelam 😵
kočky ďakujem za lajky aj za milé slová @timuss ďakujem 🙂
@mrka2 dík, to bol aj zámer 🙂
@zenabla až taký namakaný nie je, kočky tu majú omnoho namakanejšie, je to tým, že pod poťahom je ganáž, ktorá sa tak špeci nanáša a potom sú tie hrany ostré a boky krásne hladké. ale sú tu aj frajerky, ktoré toto dokážu aj s maslom 🙂
@mrka2 Nádherné tortičky

@jakelina dakujem ti no a to som este extra dve zvonilky modelovala, len som sa bala, zeby sa deti zlakli, tak este tretiu som skusila a ak by z nej tiez nic nebolo, bola som rozhodnuta len vyrezat z hmoty, ale tato posledna bola ok
dakujem vsetkym za pacitka 😉