Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@pipka vidím, že to máš veselé 🙂 , ale zas malý je asi kreatívny. Moja Veronka mi včera robila make-up a ja ma česala 😀 😀 😀 😀 keby si ma videla, tiež by si asi nevedela čo robiť 😀 😀 😀 😀 na vlasy mi dala snáď polovicu penového tužidla s extra silným tužiacim účinkom. Večer som sa už nemohla zmývať, aby som ráno nemala z hlavy satelilt, tak som si poumývala tvár a išla si ľahnúť. A keď som sa ráno videla v zrkadle ...... to ti bol pohľad 😀 😀 😀 😀 😀
baby je niektorá z vás zaregistrovaná na stránke Torty snov? Potrebuejm info cez IP
@michaela3011 ta tortuska je naaaadherna, farebne pre moje očko dokonalaaaa 😀 , strasne milené postavicky sa ti podarili 😵 😵 😵
Ahojte, neviete mi poradit niekoho kto pecie detske torty v Košiciach? dakujem
@pristela pozor pozor 😀 postavicky su specialne 😀 s perletovymi ocami 😀 chcela som im zvyraznit ocka ale nemam to tu bielu farbu 😀 tak maju "iskricky" v ockach vdaka perletovej praskovej 😀 male biele bodky z MMF sa mi nedarili... stratili sa mi medzi prstami 😕 😀 a dakujem tiiiii 😵 😵 😵
dakujem aj vsetkym za pacitka 😵 holky davate mi chut dalej piect, uz dva krat som to chcela ukoncit 😒
a chvalim Vase diela!!! ste amaterky cukrarky a dokazete ovela viac nez to co ponukaju v cukrarnach 😵
Holčiny tak u mna uz len posledna k odovzdaniu a mam volnooooo 😀 😀 tá cica na vankúšiku je tiež normal plnená tortuška
@michaela3011 😀 😀 😀 😀 😀 vsak tak by to malo byt nech sa to trbliece ked sa hladi do očí 😀 😀 a s tym koncenim , nooo ja končievam dost casto aj minuly vikend som chcela zas koncit s tortovanim 😝

@pipka uz aby bol auuuugust, odkaz malemu ze mu donesiem nove, nezmývatelne a plnyyyy box 😵 😵 😵 😵