Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@jper no ty jsi zlato 🙂 🙂 🙂 tolik si mi toho našla hlavně velký dík za ty svatební páry , na balíky už jsem se taky dívala a ty jsou vesměs z krému. No ale to nechtějí a já teda taky ne protože dort pojede tak 100 km. Jediné, čím se utěšuji je , že je to pro lékaře, který doufám, že nemá páru jak vypadá balík slámy 😀 😀 😀
.Chabá výmluva co? 😒
zienky potrebujem poradit 😅 hladam recept na korpus (svetly) na styl brownie 😕 neskusali ste uz niektora??? mam robit tortu s minimom kremu a ma tam byt veeeela vela korpusu... tak nechcem aby to bolo suche... nieco na ten americky styl 🙄 😒
dakujem moc
@kubrt není zač, no viděla jsem že je dělají lisem na česnek. Ale celý dort tím je hrůza - to by byla moje noční můra např tento http://cdn.cakecentral.com/2/25/900x900px-LL-25...
ahojte..hladam sikovnicu sikovnu ktora by mi upiekla vybornu tortu pre mojich chalanov..potrebovala by som ju na buducu sobotu t.j. 28.6...chcela by som s motívom batmana..najde sa tu niekto?bratislava a okolie..mozte mi napisat prosim do IP?dakujem 🙂
@lucula73 ahoj lucula, ako sa mas <
prosim ta, idem robit pribinackovy krem a nasla som si od teba receptik, no bez stuzovaca. Trochu sa bojim, ze sa mi to v tomto teple neudrzi, budu tam 2 poschodia. Ak by som chcela dat stuzovac, mam ho dat na zaciatku, ked budem robit slahacku alebo potom na konci so vsetkymi surovinami <
zienky viem ze sa to tu uz rozoberalo ale akosi nepametam kolko pytate za minitorticky?????ak ma pamat neklame 3-4eura kus???alebo viac??dakovala 😝
a este ma napadlo davate ich na nejake minipici podlozky alebo len tak naukladate do skatule vedla seba????????????????????
@michaela3011 na kedy to mas?skus od tortentante eierlikörkuchen ja davam ked nemoze byt alkohol, salko, ale s likerom je bombovy, alebo wunderkichen ten je tusim s pomarancovym dzusom, alebo tekutinu aku chces
alebo, som raz robila tuto, zial sa mi neuslo okostovat, ale ze bola uzasna, keby si skusila s bielou coko http://www.najpecenie.sk/sk/recept/brownie-tort... ale najlepsie pre seba najskor vyskusat 😉
ahojte, neviem či si pamätáte, ale v apríli som prosila o radu s tortou pre synovca - lebka na tmavom pozadí. trochu neskoro, ale pridávam foto a zároveň sa chcem opýtať, ako to robíte, že máte také krásne hrany pri štvorcových/obdĺžnikových tortách? 😕 inak pridávam aj foto torty pre syna (pečená ešte v októbri) a tohtonedeľnú pre dcéru 🙂
Baby prosím vás, ktorá ste robili hlavu koňa, koľko približne vážila? Pani chcela najprv nejakého stojaceho koňa, alebo "niečo také" tak do 2kg 😀 , potom sa nechala ukecať tak teda bude stačiť tá hlava do 2kg 😅 😝 😀 . Tak som ju vyviedla z omylu a chce teda vedieť, koľko váži taká hlava. 🙂
Ahoj mám zákazku na dort otevřena kniha pro milovníka románu .Moc prosím o nápad nebo fotky vůbec nic nenapadá.děkuji
@chvapilu tu sú nejaké foto https://www.google.sk/search?q=book+cake&newwin... alebo aj tu http://www.pinterest.com/search/pins/?q=open bo... 🙂
@lokalistin mam to na 5.7. 😒 tak nastastie casu este dost na skusanie/testovanie 😀 velmi ti dakujeeeem 😵 este si vyhladam recepty na tie dva kolace a daco snad schopne upeciem 😀 musim skusat piect viacej veci nech mam väcsi prehlad... len skoda, ze volneho casu mam tak malo 😒 v mekaci ma uz hadam porazi, no snad si najdem uz nieco ine 🙄 este raz moc dakujem 😵
@michaela3011 rada, ten wunderkuchen som nerobila, ale vsetci nemci ho robia, ale ten eierlikör je super, davala som aj tu do receptov, robila som ho uz s bayilisom, cokoladovym likerom, likerom rumove pralinky, vajecnym a pre moslimov so salkom a vzdy super
@lokalistin rozmyslam, ze vyskusam ten eierlikörkuchen so salkom a krem supnem mascarpone... zajtra pred pracou skocim nakupit a v nedelu asi upeciem 🙂 vyzera byt dost jednoducho 😅
@mirka100911 já sem dělala trubičky podle U rybyčky v kuchyni- jak na čokotrubičky -neumím posla link, ale určitě to najdeš.Dělala jsem z bílé čoko asi 200 ks .Foto zatím nemám, slíbili mi svatebčané, že pošlou 😒
Natírala jsem čoko na pečící papír, a šlo to pěkně. 🙂

Ahojte, čím by som mohla zafarbit piskotove cesto na cerveno, ale nechcem potravinárske farby. Našla som len cviklu, je ešte niečo, co farbí na cerveno? Dakujem