Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Už mám hotovo,lebo dnes veľa akcií zajtra zasa,tak som sa ponáhľala všetko ešte dnes dokončiť.Chalanom sme sľúbili za samé jednotky oslavu v reštike,to ideme o chviľku,potom máme disco na dedine koncoročné školské,zajtra veľká párty u kamarátky,tak máme čo robiť aby sme to pozvládali.Dievčatá moje zlaté,nemáte vyhliadnutú poriadnu zlatú farbu?Poskúšala som všetko možné striekala som zlatú ,potom práškovala,potom zmiešanú s alkoholom prachovú ,ale stále to nie je ono.Na fotke 3 poschodka mala byť zlaté doplnky ,ešte z blízka ako tak zlaté ,na fotke absolutne.,skôr hnedé ako zlaté a na bielom podklade som tiež skúšala ,ale to ešte väčšia hrôza.Na amerických tortách majú krásne zlatú farbu ,ale ja o takej u nás neviem.
@akapulko prekrásna tortička
@denisak77 Nádherné tortičky
baby da sa varit parizska aj s rastlinnej slahacky zmeni to moc chut?
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakovala 😉 😉 😉 😉 😉 vsetkym deti mali radost zozala uspech takze som spokojna 😀 😀 😀 😀 😀
Kočky normálne nestíham ani "žiť", od piatku do dnes 7 kusov a všetko nad 5 kg, popritom ešte aj oslava - krst CD ĽHSB , kde hrá aj môj manžel, na fotke ten vpravo .Torta som robila ako dar na recepciu. A koniec školského roka s odretými ušami, len-len , že som stihla všetko vypísať a poodovzdávať.... hurááááááááá konečne prázdniny 🙂
@pipka Nádherná tortička
@pppeeetttaaa krásne tortičky , autíčko super
@mrka2 Milučká tortička
@daja55 Všetky tortičky prekrásne
@mirka100911 to bych dělat nechtěla, to se někde nechtěně dotkneš při převozu a máš to hrozně vidět. 😒

@pipka jani nebola si dnes rano s detmi u dr nahodou?