Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@jakelina no pekne! ja mat toto doma, tak by mi aj nas novy prezident mohol volat, by som nepiekla 😅 😀 😝
sak to je o zivot...ked si predstavim, ze mna caka este malovanie nasho bytu, uz teraz je mi zle 😅 😝
mas moj obdiv 😎 😎 😎 by si to mala aspon nechat 2x tak zaplatit, ze v takych podmienkach pracujes 😕 😀 😀
Dievčatá musim sa vam pochvalit pracou mojej sestry,pred týždnom priska z pasom naplnenej piškoty a povedala,musiš mi ukazat ako potahujes torticky,ze chce urobit svojmu krsnatu na redovu minitorticky,potiahla ich 6 ks,vzala si odomna material ze vyskusa a tu je vysledok,šikovná,takze dnes na svadbe budu odomna 2 torty a jej mini torty,tak kto chce tak dokaze 🙂 urobila ich 80 ks
Holky moc děkuji za milé slova a podporu. Abych pravdu řekla, tak jsem se nakonec i ráda zavřela v kuchyni ať ten bordel kolem nevidím. Pořád jsem lítala s vysavačem a hadrem a stejně zbytečná práce. Dortíky byly objednané na poslední chvíli a tyhle nešly z osobních důvodů odmítnout. Některé jsem dělala zadarmo.
baby ako to ze robite take nadherne torty rovne krasne tvary bez ziadnych hrbolcekov a podobne..poradte..su naozaj vsrtky nadherne 🙂)
Kocenky, tolko uzasnych tort tu znovu pribudlo, normalne ze som chvilku vahala, ci dam moje dnes, alebo az niekedy v utorok, ze nech aj moje vyzeraju trosku pekne, ked nikto nepridava fotky, len pismenka ;) Ale tak co, nemozem vydrzat, tu su 😀 😀 😀 Velmi pekne dakujem, za inspiracie,ktore ste mi poslali ;)
@akzuzs Aj ja mam pokazenu umyvacku, uz tyzden. Suciastka 130 eur..... :/
@mirka100911 sak za 200 uz kupis novu myčku 😕 😖 😝
ja som akurat teraz vo faze, ze vyberam mycku, bo kooonecne si idem kupit 😉 a teda tie ceny novych sa mi zdaju pomerne prijatelne, ze 200-300€ a uz kopa funkcii, nizka spotreba, minimalna hlucnost 😉 a aj znacka dobra 😉

Holky pridavam aj ja vikendofffky