Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@mirinecka Krásne tortičky
@anibas Perfektná
@elamaslakova ďakujem 🙂
@elamaslakova presne takto som si predstavovla svadobnú dvojposchodku tri veľke kvety medzi poschodiami, ale nakoniec mi to zmenili na srdce 🙂
@elamaslakova srdečná vďaka 🙂
@muffinka8 urobím ti? takéto robím veľmi rada, požiadavka bola, aby nebola torta prečačkaná a inak som mala voľnú ruku. A sú to tri farby - Rainbow Dust Maroon, Magenta a Plum a Crystal Lolours Cerise. A moooooc ďakujem za pochvalu. Inak keď si pani prišla po tortu bola hrozne milá a od radosti ma vystískala 😵 😵 😵 😵 😵
ďakujem vám za všetky milé komenty a páčitkááááááá 🙂 🙂 🙂
idem dopozerať vaše dielka,kým tu nezaspím 😀
@lamps Kráááásny kvet a postavičky ani nevravím 🙂 🙂 🙂
Ahojte .Tak moje víkendové. Tento víkend bol štedrý.Za knihu som dostala 5eur tringel. 🙂 ,lebo som im robila pred mesiacom tiež knihu a že im velmi chutila 🙂 , Svadobná sa páčila pani ma vychválila do nebies. 😀 Na auto vlastne je to TATRA 148 😀 😝 mi povedali,že dedko dostane infarkt ak to uvidí ,ja že len to nie. 😀 . A myšky bolo zadanie hoci čo pre 50 ročného pána,že je aj vtipný tak ,že čo urobím to bude. tak som urobila mešec a pani bola nadšená normálne ma vystískala ,že torta je dokonalá,že sa jej veľmi páči. 😀 Hned krajší víkend po takýchto zákazníkoch.
@lawli perfektne si ho vystihla , parááááda 🙂
Tak dort vepřová hlava měl velký úspěch, oslavenec ho ani nerozkrájel, nosil ho ukázat všude možně, tak jsem ráda. 😉
@mirinecka aka krasna fialova a ten vzor na tej druhej vyzera super
@katarina51 moooc pekna
@jakelina urobila si ju perfektne

@mirka100911 to máš pravdu 😀 😀, ale je to taková recese 😉 Jdeme na oslavu narozenin, tak tam bude i masko, tak i dort přijde k chuti 😀