Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@sticker dakujem, no snazila som sa trosicka 😅 😉
@pipka aj u vas? aj u nas v skolke sme mali take teploty a moje baby tak isto-len romanke sa z toho vyklubala 6ta choroba...ostatni mali jednodnovku(aj karin)... a pre 5 deti sme volali rodicov, co ich to chytilo okolo obeda, ze mali take teploty 😖 ...a dakujem
@ajka82 aj u nas detto, oteplotovali ked sa zobudili, volali sme mamy, dosli, na druhy den boli doma a na treti uz naspat v skolke, lebo ze uz im nic nebolo 😉
mne to tomino chytil hned pred prvym dnom nastupu do skolky a teda som ho nechala s babkou ale tretieho uz bol v skolke a ok 😉
@ajka82 Ak môžem, ešte jedna otázka - Ty robievaš lienky v miske, no takú veľkú nemám 😒 Dalo by sa to aj v okrúhlej forme 23, vymažem boky aby sa mi to spravilo do kopca, či to už nebude pekné? Lebo najprv som mala robiť okrúhlu s kvietkami a dnes telefonát, či nemôžem lienku....
pre našu Emku...ďakujem za rady @jakelina...
Baby, môžem sa spýtať - keď roztopím čokolácu, napr. 200g a zmiešam s maslom.. Je to dobré pod poťah? Nie je to zbytočné dávať tam tú čoko? A má to nejakú výhodu ako iba maslo + cukor? 🙂
@sticker kľudne sa inšpiruj, budem len rada. A tvoja bude isto krajšia, ta moja bola objednaná v sobotu o pol 11-tej (pani došla s tým ,že ani nevedela čo chce, videla tu kabelu so psíkom a tak chcela aj ona kabelku) číže za cca 18 hodín som ju dala ,bez toho aby som bola na ňu nejak nachystaná 😀
Ovocie v nej nebolo ,ale bola to iba taká maličká ,mala 3 kg ,ta so psíkom mala niečo málo cez 7 kg a v tej ovocie bolo ....dávnejšie som robila ešte jednu kabelu a v tej tiež bolo ovocie. Kuk tu je http://www.tortysnov.sk/obrazok-galerie/48-kg-2...
Ja ich istím slamkami a do slamky dám drevenú špajlu...záleží od veľkosti kabelky ale tak 2 - 3 ks a v pohode to zvládlo aj dlhšiu cestu autom, po nie moc najlepšej ceste. Držím prsty a verím že to dáš 😉
@jachin Ahoj tu ju májdeš http://www.peceniehrou.sk/sk/produkty/lista-c10...
a tu je na malé písmenká http://www.peceniehrou.sk/sk/produkty/lista-c8-...
Děvčata moc děkuji za páčítka mých dortů, moc si toho vážím a přidávám dnes další. Můj zatím nejstrašnější svatební dort - balíky slámy. Nejen že strašně vypadal, i se mi tak nějak pořád sesouval ☹ a to jsem ho prošpekovala výztužemi a doprostřed balíků dala ještě podložky. Jel až do Prahy cca 100 km., tak nevím co dojelo 😀 😀 😀 . Ale přeplatili navíc, tak snad dobrý 🙂 .Vše co si nevěsta přála , jsem tam dala 😝 , Koník na dortu ve skutečnosti vypadal líp. Potřela jsem ho slivovicí, tak se na foto dost leskne. 😀 Čokoládová rychlovka přes noc pro paní účetní do práce. 🙂 a to letadýlko koukám, že je taky pěkně hrbolatý 😀 😀

Ahojte, pridavam par foteciek, fotenych tak narychlo a jednu som este zabudla/nestihla...bojovala som sama so sebou a akosi si neviem najst system tento tyzden, lebo taham aj za kolegynu, co je PN a doma uz som nic nevladala, plus cely piatok zabity a pomedzi to ucenie na biologiu, lebo uz nam idu supnut pisomku 🙄
s cokoladou je puncova, chceli len taku bez zdobenia, so sliepkou mala povodne vyzerat inak, ale kvoli pocasiu mi to akosi nevyslo...ale hadam budu spokojni aj s tymto vytvorom , lebo chceli povodne kurin so sliepkami 😅