Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@lamps hehe, no mam aj tortu na temu Ladove kralovstvo, urcite tam bude Elza a Anna o tyzden a rodicia sa stale nedohodli, aku presne chcu 🙂 uz ich idem urgovat, nech mozem zacat modelovat, ak bude treba 🙂
a zamok az na 11.10 🙂
inak Olafa som uz robila, strasne ho mam rada, je smiesny 😀
a ještě jsem tu nedala z minulého týdne, letadýlko není skoro k poznání, měla jsem pouze hmotu pasta dama stella a byla hrozně měkká, tak se to celé rozpláclo...byl pro moje kluky, oni z dortu byli nadšení, snědl se za jedno odpoledne, ale na vaše veledíla se nechytá no...poslední rok nemám motivaci k tomu, se s tím zdobením nějak babrat, v okolí nějak není, kdo by to ocenil, stejně se ten dort rozřízne a sežere a když peču jen pro rodinu, tak to nemusí být až tak dokonalé, hlavně že je to dobré 😀
@mysiatkoo Ďakujem, tak ty si naozaj umelkyňa, hoci všetky tortičky sú tu nádherné. Skoro som si oči vyočila 🙂. Neskôr určite pridám aj ja, len to musím z druhého počítača, lebo tu mi to nejde...
@dadulka271
@mysiatkoo a možem sa spýtať vy skúsené tortičkárky, ako sa vám podarí zafarbiť čipku na takú krásnu zlatú. Budem piecť mamine tortu na 50-tku a tá čipka je nádherná. BDW, pracovala niektorá z vás aj s hmotou inou ako magic decor, napr. sweet lace? A aký pomer ste dávali (hmota : voda). Ďakujem.
@bublinka711 to je už zarobená hmota aj zafarbená kúpená v potrebách pre cukrárov 🙂
dobrý večer dnes jsem objevila od tescomy abecedu http://eshop.tescoma.cz/tescoma-pro-deti/vareni... prosím má sní někdo zkušenost ?děkuju. Moc se mi líbí ta co tu hodně používáte ,tak prosím o radu
@mimcak dakujeeem 🙂 uschovam si
@bublinka711 na zlatú krajku uz predavaju origoš zlatu alebo aj striebornu hmotu 😉

@elamaslakova Ďakujem veľmi pekne... 🙂