Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Já zase poskromnu můj jeden. Už mě to někdy otravuje, pořád někdo volá a chce dort a lidi nedokáží pochopit, že víc jak jeden za víkend nedělám. 😝 😝 Je to pro chlapečka co dělá atletiku a jeho mladší bráška v něm má vzor. Tak jsem to nějak takhle vymyslela, snad se bude líbit. Podmínka byla hranatý dort a nahoře ta dráha.
@denisak77 😲 waaaw,myslim,ze si zavolam zachranku 😕 su prekraaasne!!!úúúúúúúžasnééééééé!!!!!!!!!!!!!!mozes konkurovat tym v telke co sutazia o naj tortu!bez srandy!
@sedmokraska11 v krabičce normálně v kuchyni někde na poličce 😉
@jakelina dakujem!🙂
@marianabila ďakujem,ďakujem ,ďakujem
@jakelina inak bola velka ta torta, to je 28 cm priemer a mala skoro 6 kil 😉 lebo chceli poschodku ale zas nie velku ale netradicnu 😅 a mne sa ti popri robote zas neeechce tolko spekupovat...a aj aby som mala co najmensi odpad...pravda 😅 😝 😉
modelovat som chcela Olafa ale teta mi doniesla figurky, ze netreba, ze malá si aj tak zelala hotove figurky, lebo si ich chce nechat 😉 tak ze ok, aspon som stihala porobit veci do roboty 😉

@vulka daju sa kupit aj male balenia potahovky - mozes si kupit napr smartflex velvet male vedierko - je to tvrde, ale ak to poriadne pomiesis v rukach pekne zmakne. zvysok hned zabal, lebo sa vzduchu "rychlo" schne. mozes ho aj farbit a je vyborny na postavicky alebo kvietky. vela zdaru 🙂