Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@mirka100911 mňam ta jahodovááá
Baby nádherné tortičky ste napiekli! 😵 😵 😵 Ja nestíham ochkať a híkať pred notebookom :-P 😀 Tie kvietky nádherné, farby super namiešané....
@dagmarmustafa tá fialová je dokonalá pre mňa 😵 Presne moje farby.
Miška na Teba už ani slová nemám, dala som ich na FB a lepšie to ani opísať už neviem.
@daja55 @jenie123 @larah @mirka100911 Také množstvá a tak do detailov prepracované, krása 🙂
@maya30 krasne krasne krasne!!!
@mysiatkoo paradny aranzman. ruzicky si lepila? krasne sa ti podarili 🙂
@dagmarmustafa krasna praca ako vzdy, a pekne si si vytienovala tie fotky, to si v com robila?
@daja55 Nádherné tortičky
@mirka100911 Nádhera , všetky
@jenie123 Všetky sú prekrásne
@dagmarmustafa Nádhera
@larah Nádherné tortičky , krásna, čistá práca
@sikag perfektné
@daja55 juuj rozkosny je ten havo 😵 😵 😵
@dagmarmustafa @sikag baby vymakane postavicky mate na tortuchach...obdivujem 😵
@anibas
@sticker
@elamaslakova dakujem dievčatá 🙂
@haannka ja som bola na jednom kurze pred uz takmer pred 2ma rokmi tusim...a nepamatam si odtial ani makke F 😀
@jenie123 ty si si adoptovala chobotnicie ruky od Majky? 😀 krasne su
@sikag jj, lepila... tak som sa len hrajkala v piatok vecer ... a zase som ix tienovala ale uplne jemne a na ziadnej foto mi to nevyslo cvaknut...asi budem s tym tienovanim pridat, ak to ma byt vidiet... ale nazivo su krajsie take jemne 😅
@maya30 tiez v picase... dam kolaz a potom je tam hore taky cudlik, ktorym si pridas velkost toho oramovania... nie som teraz na tom kompe, ale tusim je to oznacene niekde ako grid alebo cosi...
@blancagon ja som nerobila gastanovu teraz... teda raz som skusala podla @pristela ... gastanove pyre a slahacka a je mnam - ale musis mat rada gastanove pyre 😅
a dakujem za pismenka a pacitka!
@sikag Dakujem.Vazim si to. Upravujem cez www.picmonkey.com
@mirka100911 oooo ta jahodová mňaaaaaam 😝
@maya30 Maji dakujem. Tvoje torty su N.E.U.V.E.R.I.T.E.L.N.E nadherne.Chcela by som byt muškou a raz Ta vidiet pri praci.Normalne by som to vymenila za nejaky kurz🙂Ta s ruzami (co si dlho robila) je origoš a mala by si to niekde poslat.Urcite by Ta ospevovali! Peknu nedelu!

Krásne tortičky ste napiekli, 🙂 🙂 🙂 🙂nestíham páčitkovať 🙂 🙂 pridávam svoje víkendovky : mopsík na želanie 6kg, tyrkysová svadobná na želanie 6,5 kg a zlatobiela / hoci na fotke nie je dobre vidieť farby/ mala 9 kg.