Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@lokalistin no já to ani nekomentuji, mně posílá Ole citron a různé jiné věci kamarádka, co bydlí u hranic s Německem, já nevím, proč tu jsem sto let za opicemi 😝 😝 😝
V akci je malá tyčinka v Tescu http://www.kupi.cz/sleva/tycinka-nugat-figaro. Ale nevím jaká je chuťově.
Prosim vas, zienky, ake ovocie sa hodi ku kokosovej plnke do torty? alebo neplnit ovocim len cesto, plnka, cesto, plnka? krasny den 🙂
@nicoletta77 😉 sú naozaj veľmi krásne 🙂
@jakelina presne..u nás to isté s Rakúskom..nakupujeme veľa vecí tam..viem,pre našu ekonomiku nič moc,ale naše zdravie a peňaženka,sú mi prednejšie...dokonca nám to pediatrička odporučila,keď bol Tomáško malý,že nech príkrmy,aj mlieko kupujeme tam...keď som varila mal problémy s kožou,vraj neviem,odkiaľ zelenina pochádza,tie detské príkrmy sú kontrolované..a nakoniec,keď sme prepočítali nákup,tak tu 180€,v Rakúsku 100€ 😝 😝 Kde asi soudruzi udělali chybu?? 😀
baby prosiiiim takuto tvar na brosnicku hladam a nemozem najst ☹ http://blog.giallozafferano.it/chepassione/wp-c...
kujeeem
@kubrt no klobuk dole 😉 u mna to bezpecne uz nehroziiiiii 😅 uz len vzhladom na vek 😝 😉
ale aj tak...na to treba mat aj podmienky, u mna to nepripada do uvahy 😖 ale mat normalneho muza a aspon o 10 rokov menej, tak na tretie by som sa dala ukecat 😅 ale az ked tito dvaja budu v skole 😀
kočky, prosím vás, neviete mi poradiť, ako najlepšie spraviť jednoduché bárnky na futbalové ihrisko? Nemusia mať tú sieťku, ale aspoň ten rám, že z čoho alebo ako 😒
Ďakujem krásne za všetky rady 🙂
@ajka82 skús popozerať na Sashe.sk,alebo bižutérky..určite zoženieš,volá sa to Cameo
@lokalistin tak ty si iný agent provokatér 😀 😀 😀 ..poskúšaj,otestuj 😉
@ajka82 alebo zadaj iba Cameo,aj z prívesku sa to dá spraviť...a v BA možno aj na tých stojanoch s bižutériou nájdeš 😉

@jakelina
@woman04 u nas je ten nugat pred vianocami 150g 0,99€ ja si vzdy nakupim zasoby, tiez velmi casto robim tu nugatovu plnku
aj v penny ho teraz maju
minuly tyzden som bola na SK, mohla som doniest