Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
kočky, neuveriteľne krásne torty ste zase popridávali 🙂
@maya30 Majka,poklop som spravila z polystyrénu,obalila som ho bielym papierom a natiahla naň smartflex.Nemám s vrchnákmi dobré skúsenosti,raz som tiež robila darčekovú krabicu ,vbrchnák som sušila 2 týždne bol stvrdnutý na kosť a do rána sa v chladničke tak ohol,že ma skoro trafilo.Objednávateľku som upozornila,že ak vrchnák ,tak jedine takto.
Baby, robila som teraz do torty malinový krém - na spôsob pribináčka, len som k tomu prepasírovala aj maliny + trochu sirupu. Tie maliny som dala do už hotového krému a ručne som ho primiešala. A už aj mne sa zdal byť ten krém taký nie riedky, ale taký jemnejší. A teraz mi kamoška písala, že je chuťovo super, ale zle sa krájala torta. A to tam mala mascarpone + malinový. Tak som nervózna, čo napíše tá, čo mala iba malinový ☹ Je možné, že som tie maliny mala jednoducho dať hneď na začiatku, ešte keď som šľahala pribináčka? Alebo kde mohla byť zrada? Či nikde a mám pri takejto ovocnej s tým rátať? ☹ 😒
baby,obrazok na tortu mozem prilepit aj vodou,ci musim mat na to ten gel?..budem buduci tyzden robit asi s obrazkom,tak aby som vedela
@maya30 krásne tortičky, prepracované do detailu 🙂
Prosim Vas zienky, potrebujem spravit rychlu krajku na tortu.,,taku co by som ju mohla hned davat na tortu. Dakujeeeeeem.
Kočky ideme na zlatú svadbu, a mam spraviť tortu, lenže chceli by aj fotku na tortu. Pomôžte čo dať aby bola elegantná, ja by som ju spravila v zlatej farbe a fotku hnedú do rámčeka postojačky. Asi dvojposchodovú. Išlo by to ? 😨
dievčence, tak mi je ľúto, že Vás už nestíham čítať ☹ , ale aspoň som si oči popásla na nádherných priam umeleckých dielach 😵 . Ja pridám pár za posledný mesiac, aspoň tie na ktoré sa dá pozerať. Ostatné radšej nech sú tam, kde sú 😀 (ale aspoň radosť urobili)
boa ženy ,ved to človek nevie čo skor kukať ,krásne tortuchy ste popridávali a teda mne sa po Majke a Žanetke ani neche pridávať 🙂 na poschodky som mala megagýčové predlohy a pani tvrala na tých hračkách ,čim ma teda ušetrila modelovania,a snažila som sa z toho spraviť menší gýč ako chcela 😀 😀 😀 obe su pre jednu pani ,teda jej dcéru 😀 to ružové prasátko že peppa pig mi leze na nervy bo to taká tema ,že ma nebaví 🙂

@denisak77 tortucha vypada suprovoooooo 😵 a ten vysavac nema chybu 😀 😀