Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@dm1 ja ju zboznujem , uplne najviac 😀 aj tu silikonovu krajku co sme my dve delili mam najradsej , i ked sa s nou pracuje tazsie 😅 ale paci sa mi naj..no ja potvrdila vcera ten krb, tak ted dva mesiace nespim a makam ako sršnica 😀 😀 😀 ale ako vydrzim nic nekupovat tolko to netusim 🙄 😀 😀
@pristela tak som rada ze sluzi aj krajka najviac ked som ta na nu ukecala :D. ja si vzdy klepnem po prstoch ze uz nic neobjednam a potom zase nieco surne nutne musim mat sak to isto poznas :D. aj teraz uz kukam ake maju an tej stranke co som dala so sablonou krasne peciatky :D. Hlavne ze som teraz musela objednavat zivicu aj striebro na objednavky :p 😔
baby pridavam jednu nie moc planovanu tortuchu co som vzala objkednavku na nasom stretku 😅
@dm1 Dani , ja som vcera zrovna posielala Lusilke link na babu z Fleru co vyraba rucne peciatky, uuuuzasnu robotu ma, mne robila peciatky podla mojho navrhu, ibaze ako som mrk zmenila matros a tohto sa bojim, bo podobne sa mi ted prave rozpadli 😠
Tak dievčatá príkladom dôkaz toho že nie všetci sme rovnako šikovní aj keď sa snažíme 😒 hrala som sa tu tri hodiny s postavičkou a toť prikladam výsledok 😢 plakať sa mi chce, ale to mi nepomôže. Telo skončili v mojej pasticke a hlave som ešte aj pery rozmazala a nejde ni to vyčistiť 😔 proste vazte si svoje šikovné prstiky,ja ich mám nemtave až hroza 😢
děvčata, prosím, nemáte některá recept na domácí mascarpone?
@vecernicci http://recepty.vareni.cz/domaci-mascarpone/
Je v akci v Globusu, tak můžeš koupit tam za 29,90 😉
jj, díky 😉 jenže do globusu to mám 30 kiláků 😝 tak zkusím domácí 😉
@vecernicci som citala ze potrebujem 30kilaku/kilogramov/mascarpone 😀 😀 😀 😀 co znaci ze na dnes uz mam agendy dost a musim ist pracovat manualne 😝
Dievčatá,posielam vám sľúbený recept.
PŠENIĆNOOTRUBOVÉ PAGÁĆE.
1 hrnček pšeničné otruby
2 hrnčeky hladká múka
1 čajová lyžička paprika,soľ,rasca
1 dcl olej
1 celé droždie
3 dcl mlieko
PLNKA
1/2 hera /ja dávam maslo/
2 kávové lyžičky soľ
1 žĺtko
Vykysnuté cesto rozdelíme na 3 časti ,naplníme plnkou ako na roládu a pokrájame na trojuholníky.Potrieme bielkom a dáme piecť.

@dm1 praveze som pozerala a je tam ze plati od 27 do 2.11, ale dnes bol muz v lidli a pani ani nevedela ze to maju mat v akcii, preto som ostala prekvapena