Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Dnešná výzva hotová. Zatiaľ to najhoršie čo som mala 😀 keďže som ešte nemodelovala, tak som si.to tu vyskúšala...no že tri hodiny a aj tak nie som spokojná 😀 ale tak hádam to raz budem mať v ruke aj ja 😀 ma 5,6kg, hoci som sa mala zmestiť do 4 pôvodne...ale tak cm boli zadané takto, holt...😀 inak, mramor korpus, broskynova mascarpone plnka 🙂 a ešte šup šup dorobit poslednú víkendovú 😀
@sasettka tá farebná je neskutočnááá, taká podľa mňa, milujem také farby 😀 si sa mi trafila do vkusu :P dnes večer idem robiť nejakú farebnú bláznivú a stále neviem akúúúú 😝 hádam ma kopne múza. No a tá s traktorom sa mne páči tak ako je 🙂 Krásna a čistá 🙂
Ruku si veru prelieč, aby si mohla také krásne dielka tvoriť stááále 🙂
@mamcas jeeeej, no paradne su tie tortuchy, tu cokoladovu by som sezrala asi aj hned /len neviem definovat, co je to hore 🙂))/ a mimon je 100 bodovy 😎 a dakujem pekne 🙂 na mna zas bola fest blazniva 😀 co mi poslali foto, tak ta bola este viac! 🙂))
a dakujem, idem teda na to preliecovanie 🙂))
@denisak77 jeeeej, tu s tym hraskom som uz videla, strasne sa mi to paci, snad aj ja ju raz budem moct robit 🙂
@maya30 Prekrásne tortičky! Máte zlaté ruky... 🙂

@maya30 neskutočné diela, čo vychádzajú spod tvojich rúk, ty si pani tortárka s veľkým T 🙂