Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@lokalistin krasne si to zladila k tym satockam 😉 ako si farbila tu namornicku modru? mne nikdy taka krasne tmava nevysla 😅 🙄 vzdy bola svetlejsia, nez som potrebovala 😠 ☹
mala si gelovku, ci si namiesavala? 😕 😉
@mysiatkoo dakujem, a ty zas nadhera a velikanske plus odomna za nadhernu podlozku a to malovanie-genialne
@pipka dik, je tam tolko farby, ze az tiez som to nemohla zafarbit, davala som royal od wilton, trochu extra ciernej od sugar flair a trochu grape violet od sugar flair, ale fakt moc farby, ze mi ta blba jednotka za tyzden poriadne nevytvrdla furt je mäkka
@sikag dakujem
Moja dnešná,teraz si ju odniesli,ale žiadna reakcia-nič.Musela som sa spýtať,či sú spokojní.To je potom taký blbý pocit celý deň. 😒
@lokalistin drotik obaleny hnedou paskou 😉
Ahojte. Kočky prosím vás, nemáte niekto v PC inšpirácie na tortu pre hokejového fanúšika Slovan klubu? Ďakujem..
@maya30 dakujem 🙂 cierny potah a biele stencils, robila som bielkovou polevou podla danky @dm1. som sa bala dat hrubsiu vrstvu, lebo minule mi to nerobilo dobrotu, ale vidim ze som mala predsa len to menej zotriet, lebo potah nebol smart a trosku sa to casom na tych tensich miestach roztopilo... no na hranatu sa stencils robi super 🙂 na okruhlu mi to tak pekne nedrzalo
@cat skus kuk tu 😉
https://www.google.sk/search?site=imghp&tbm=isc...
babulky pls nemate niekto naaahodou ulozene nejake detske tortusky s baletkou? ale takou nie s real tvarou prosiiim 😅 😅 😀 take detske, jednoduche 😵
@pipka tie boky to je sablona na stencils zatiahnuta bielkovou polevou. no a podlozka je normalna domaca kovova, som sa to bala prenasat na nejaku peknu potiahnutu, snad mi ju este vratia xixi
@maya30 🙂 🙂 nevidis lebo som to nenadpajala, mam taku obrovsku stencils a jednu mensiu, tu som pouzila tu veliku a nadpajali sa iba hrany. ale ked nadpajam tak si to necham najprv uschnut, do 20 min to je suche a potom nanasam vedla toho

@mysiatkoo krasne krasne krasne, hold ked vie niekto malovat 🙂 tie potiahnute podnosy su super!
@maya30 kasli na depky, torticky mas uplne top! genialne! sila dojde najar so slnkom 😀 😀
majka ako sa robia tie akoby drevene prutiky? je to len drotik obaleny hnedou paskou?
@dagmarmustafa opat nadhera!
@lokalistin krasne ti vysla ta torticka