Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Ahojte, ja som vcera skusala svoju uuuuplne prvu tortu v zivote a natiahla som na to MMF... no vyzera vselijako, aj ked som myslela, ze to potahovanie pojde tazsie.... ale baby vy ten MMF aj jete? ja som to ochutnala a teda hoci sladke milujem, pripada mi to az presladene
@maximiliana no hod foto, nech popozerame na tvoj prvy vytvor 🙂 ja osobne nejem vobec tieto potahovky, je to pre mna neskutocne sladke, ide tu hlavne o efekt z torty si myslim 😀 ani mojmu manzelovi nechuti,ale ostatni clenovia rodiny s tym nemaju problem... mozno predo mnou nasilu zjedia,aby som sa nehnevala 😀 😎
@alionuska @nadulici @petusko @daducha @hejdita @lawli @zuzulik @mrka2 náááááádherné tortičky
Ja mám ťažký týždeň za sebou - som vyžmýkaná jak citron - v pondelok a utorok som písala diplomovku, v stredu som začala piecť, v noci už Filipko nespal - napínalo ho na zvracanie, vo štvrtok už mal aj teplotu a večer sme leteli na pohotovosť - ťažko sa mu dýchalo - doktorka nám dala injekciu a papierik, že do nemocnice keď sa zhorší stav - laryngitída - doma sme ho naparovali v kúpeľni do 22:00, celá orosená bola, znova som nespala, oblečená a taška zbalená,moje štyri torty napečené na stole - nedokončené - v piatok sme boli u našej dr. - už aj Katka dostala angínu, mm mal P -čko celý deň, o 10:30 volala najstaršia Beba zo školy, že jej je zle ... no psychiatria ☹ ☹ ☹ ☹
moj výkon - tie oranžové sú narýchlo odfláknuté 😒 😒
Neviem, ci ju rovno radsej nesibnem do smeti... 😀 vzivote som nic nepiekla, len som to hrozne xcela vyskusat, ked som kukala tie vase vytvory
@bzucinka2 Ako ze ci z cesta?? Ved normalne su to torty,dva gulate na sebe...jedna trochu mensia,ako hlava a druha vacsia-telo..a potom som ich dala na seba..orezala a sem tak dotvarovala puncovinou..usi su oplatky zlepene nutelou a potiahnute MMF. 😉
@hejdita ten tvoj dortik je uzasny.!!Stromcek aj tigrik nemaju chybu!!Krasne! 🙂
@daducha Erotiky musim tiez dokoncovat,ked uz Alenka spi...lebo minule sa ma pytala,co to ma ta teta v hube? Preco pipik???? 😀 😀 😀
@lawli len tak dalej!! Super ! 😉
@mrka2 ked mala Saška uvidela tvoju kacicku,tak sa tak tesila...prstekom ukazovala a hovorila kaka..kaka... 🙂 🙂 🙂 Krasna je! 🙂
@anibas boooze, chudatko... tak len nech su deturence zdrave a akoze tie " odflaknute oranzove"... ehm ehm... no dakujem pekne. 😔 nadherne su vsetky 4 torticky!!
@maximiliana 😀 no len daj, isto to nebude az take zle 🙂
@dm1 - krásne torty.
@bzucinka2 - waw! Fakt by som nepovedala, že sú vymodelované. Ste šikovná!
@alionuska - opäť nádhera. Dcérkam prajem skoré uzdravenie.
@meinkonka - super torty. Autá i tá americká
@duplicka - úžasná košeľa
@aktak - veľmi pekná
@lawli - nádhera! najmä tá s tým delfínom 🙂
@mrka2 - nádherná kačička
@daducha - taká jednoduchšia, ale nádherná!
@zuzulik - krásna
@hejdita - ten je krásny. Ten tigrík nemá chybu
@petusko - náhodou sú krásne a veľmi
@nadulici - máte vztýčený palec odo mňa 🙂
@anibas - poadarené tortičky
Ahoj holky,krásné dorty jste přidaly.Nádhera. Já mám rozdělaný košík pro babi k narozkám,ale vůbec nemám chut ho dodělat. ☹ Manžel má zas řeči,proč se na pečení nevykašlu,když jsem pak akorát nervní.No ono kdo by nebyl,když od toho musím furt odbíhat,páč není schopnej malou chvíli pohlídat. 😒 A opět milion řečí kolem toho. Jsem si chtěla objednávat patchwork s vánočním motivem,ale fakt nemám chut už péct dorty,max. pro dcerku.Místo,aby byl rád,že mám nějakou zálibu,tak mi to znechucuje jak se dá. ☹

@lawli krasna, krasne urobene, ja mam z postaviciek traumu 😀