Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Ahoj kočeny tak aj ja pridávam svoje posledné predvianočné a zatial to vyzerá tak ak sa nič nepritrafí,že aj posledné tohto roku. Boli 4,ale jenu som už nefotila,kedže som ju už robila asi 3x .
A dievčatá sladké tak aj ja Vám prajem krásne a ničím nerušené pohodové viančné sviatky užite si ich v zdravý v kruhu rodinky, Tak ešte raz šťastné a veselé Vianoce.
@vladiella ja som robila práve teraz tú vianočnú ružu vykrajovačkou na ľaliu, nie je síce presne taká, ale keby sa mi s tým chcelo vyhrávať, tak to spravím presne tak, lupienky ešte zväčším do šírky, žilky som si naznačila jednoducho kosticou a potom trošku vytieňovala burgundy červenou. Lístky som kúpila pred dvomi dňami u číňaka, ale keby som ich nemala, tak ich tiež spravím tou ľaliovou vykrajovačkou, veď oni inak majú byť také ako lupene, len teda zelené, takže v pohode sa to dá. Treba ti fakt len tú ľaliovú vykrajovačku a kosticu. A teda ja to robím na drôtiky, čiže najskôr si orobím guľku, do tej vpichnem drôtik a potom to na tom drôtiku rozvaľkám dotenka, až potom vykrojím vykrajovačkou, potom kosticou naznačiť žilky a nechať uschnúť. Z ostatným ti bohužiaľ neviem poradiť...
Babulky aj ja vam zelam stastne a veselee, no hlavne pokojne a oddychové vaaanoce 😵 😵 😵
@halienka velmi pekne dakujem! si zlata 🙂 uz sa hrabem v hrbe kovu co tu mam, tak uvidim co z toho bude pouzitelne, prinajhorsom to isti skalpel 😀 dakujem za postup. idem sa s tym teda nejak popasovat a asi farbit nebudem, azo free aj tak su blede, dam len jemnu perlet bielu... no bude to fajn. dakujem 🙂 ♡
Sladulienky želám Vám všetkým šťastné a veseléééé a nech vám to v novom roku pečie tak ako doteraz 😉
Želám Vám prekrásne, pokojné a láskyplné Sviatky🙂)
Bohatý stôl, výbornú rybu, sviatočná večera nech nemá chybu. Veľa darčekov, čo srdce pohladia, rodinu, priateľov, čo nikdy nezradia. K bohatstvu krôčik a ku šťastiu krok, veselé Vianoce a šťastný Nový rok Vám všetkým praje Monika
Ahojte aj ja Vam chcem zazelat dufam,ze uz vsetky oddychujete krasne sviatky plne radosti a rodinnej pohody. Krasne Vianoce 😉
k našim veeeeeeeeeeeeeeeelmi narýchlo robená

Tak kočky, aj ja Vám všetkým prajem krásne a pokojné Vianoce. Každá jedna si užite svoju rodinku, oddýchnite si a načerpajte sily do ďalšieho "tortičkovania" 🙂