Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
dobre ranko,možem sa spytat čo použivate na krajky,kupila som si silikonovu formu na krajky a nemam ani potuchy ako a čo s nou,prosim o rady,dakujem
@lydka01 ja osobne len takýto http://www.mnamuela.sk/p/1530, magic decor
dakujem a prajem prijemny den
Baby dobre raaanko 🙂 potrebujem pomoc. Chodim na dlhe diely kupovat ķ2 alebo smartflex a maju zavrete teraz cez sviatky. Kupim to este niekde dnes alebo zajtra?
@pristela Zanet ja som zabudla na tu stierku, teraz vybalijem kufre a vidim ju tam, tak ju tam necham, 17.1. som zas na SK poto ti ju donesiem 😉 fakt som nic nestihala
@kitta http://www.cake-decor.eu/cake-decor/21-Otvarack... dnes majú otvorené 🙂 ..
@lokalistin micus aaabsolut nevadii, ja pouzivam od Nikus taku kovovu "spachtlu" a teda sto bodoveee, spokojnost prenaramna s tym , cize ine ani uz nepotrebujem 😀 😀
😀 ďakujem mala som pri tých tortičkách nervy, neznášam, keď mi niekto presne do detailu nadiktuje, čo a ako má byť na torte, ešte aj druh písma mi určili 😖
@lamps Prekrásna tortička
Prosím babule,nie že by som bola lenivá hľadať,len už som tak unavená,že nemám energiu.Skrátka potrebujem recept ná punčovú tortu,nejaký overený, ešte som ju nerobila a mám objednávku..prosím hodte mi ho niektorá z vás šikuliek 😅
Posledná torta v roku 2014 - a v tomto roku krásne poradové číslo 100 😵 Tak Vám prajem, milé moje tortičkárky, všetko dobré do nového roka 2015, aby ste sa čo najmenej tvárili ako toto nahnevané vtáctvo 😀 a nech vám idú torty od ruky 🙂)) plnka z kinderčokoládiek a mascarpone, banán, čokoládový korpus... juj, ale nebavilo ma to ani trosilinkuuuuu 😅

@aduskatt dakujem,bol vyvalkany na tenko,skušala som druhu a ta sa podarila