Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Baby,ked robite salkovy krem aj s orieskami,tak davate vlasske alebo lieskove?..este som ho s orieskami nerobila,tak neviem ktore dat
torta a muffinky pre môjho synčeka k narodeninám a tá pomarančová no...vyzerala super ale chutila že 😝 😝 😝 no na vine som bola ja, lebo keď som ju jedla u kamošky bola super...mne sa ju podarilo presladiť a teda nahradiť maslo Palmarínom (z nutnosti kvôli alergii na bielkoviny kravského mlieka) nebol dobrý nápad.... 😕
Dobry den, nasla by sa tu prosim nejaka curkarka z BA alebo okolia, ktora by mi upiekla 2 torty na prve narodeniny? Najlepsie keby mala aj nejake fotky svojej prace.
Dakujem
@florentina Nádherná žirafka!!!! Neskutočne "živá" 😵
@florentina tedaaaaaaaaaa, to som este nevidela!!!!! to je nadhera, nedokazem si predstavit to tienovanie... a tie oci, uplne ako zive. Fantazia
@florentina krásna žirafka
@florentina perfektná práca!!! 🙂 ...obdivujem
@florentina perfektné!!! 😵
@florentina už jsem obdivovala na Fb, je krásný a malinké vše nejlepší
@florentina kraaasna práca
@florentina nádhera!!!!
@florentina napadlo ma, ci si nevidela takuto totrticku na tento styl "hlava na torte" aj s konikom???
@maya30 já dělám citronový svěží krém ze šlehačky a maacarpone často. Udělám klasika šlehačku s mascarpone + trochu ztužovače, ale nemusí být a do toho zašlehám svařenou šťávu z citronu s cukrem a trošku kůry nastrouhané, vařím tak dlouho až je to husté jako sirup. Studené zašlehám do krému.

@sikag krááásne všetky ale tá biela je étericky krásna,možem sa spýtať aká je vo vnútry?a medzi poschodiami si dávala aj podložku?