Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@michaela3011 paci sa mi ako sa vies vyhrat s fotkami 😉 mna to zaverecne fotenie pomaly bavi viac ako pecenie 😅 😝
tak pridám aj ja moje 🙂 ta strieborná obrovská + 30 cupcakes .. čokoládová ,si moj syn najväčši zmyslel o tretej poobede že na siedmu potrebuje tortu kamošovi na narodeniny tak mega rychlovka 😀 a ostatné dve ,nuž skušam airbrush tak su take kadejake este flakaté ale ja to vychytáááám 😀 strieborná bola premierova s airbrushom 🙂
Pomoooooooooc baby vydrží torta do pondelku????? šlahačku som pripravila v štvrtok ráno a plnila som v piatok ráno je to čokoládový parížsky s mascarpone bez ovocia. Please máta niekto skúsenosť ??????????????????
@maya30 dakujem ti 😵 mne sa zas paci ako sa ty vies vyhrat s tortickami 😀 mas ich opät nadherne 😵 😵 😵
na 22. mam jednu tortu objednanu... tak skusim konecne predcastne nieco vymodelovat na nu 😀 15.,16.,17., mam volno, tak snad sa dokopem a nebudem modelovat opät na poslednu chvilu za pochodu 😀
@maya30 to je nádhera.. pre nás potešenie pre oči,pre "majiteľov" isto labužnícky zážitok,ale pre teba to musí byť neskutočne vyčerpávajúce..dievča spomaľ..lebo za 2 týždne 20 tort,je nie nadľudský,ale neľudský výkon..keď si predstavím,koľko sa ja prdlikám s jednou tortou ...fakt dvihnúť cenu,nech sa ti zníži počet... 😉 😵
@michaela3011 ja by som do tej stranky aj sla spolocne, ale ked mame rozdielne chute, rozdielne ceny, ja neviem take pekne figurky ako ty a ja som asi draha- mi to pripada- vsetkym sa to zda drahe 😢
Baby a čo sa výdrže týka ... jogurtová plnka s ovocím plnená vo štvrtok bude v pohode v sobotu a nedeľu?
@maya30
@grasie
@adrika202
moje zlate tak ja dneska naladu tak ci tak pod 0 a ked toto vidim, pytam sa, co tu robim? Pri niektorych kockach som myslela, ze sa to uz lepsie ani neda a stale ma prekvapujete a ja som uz asi vrchol dosiahla-lepsie to uz asi nebude, ale stojim niekde na stvrt vasej cesty 😢
sama nadhera
@maya30 Krásne tortičky, fakt! Tá svadobná je úžasná... 🙂

Tak moja hokejova torta...sice nic moc ale snaha bola :-P