Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@pristela tak toto je už iný level...neskutočný face tá sliepočka 😉 ..všetky sú úžasnééééé...
@dagmarmustafa perfektná 🙂
@pristela Nádherné tortičky
Dievčence prosím vás, nerobili ste náhodou niektorá tortu - tenisová raketa?
@pristela tak ta sliepka je uuuuuuzasna, robis tak nadherne torty, ze sanka pada.....a taktiez @maya30 - krasne farebne torticky a ked je k tomu este foto profi, tak konecna 🙂....a obdivujem, ako dokazes urobit za tyzden tolko tort....a ked su este tak dokonale 🙂....fakt klobuk dole.....ja mam ist robit teraz boba marleyho na plazi a neviem akosi mi dochadzaju inspiracie :(
@pristela ty brdo kolko modelovaciek, uuuuuuuasne
ahojte baby, tento vikend sme mali velke rodinne oslavy 🙂 jednu torticku som ani nestihla odfotit 🙂
a musim sa pochvalit najkrajsou tortickou na svete 😀 😀 😀 s vlastnymi kresbami nasej malej Livky (oslavovala 6 rokov), vsetko okolo torticky kreslila uplne sama 🙂 taku bitku o rez torty s tou ci onou kresbou som este nevidela 😀 😀 😀
no a konecne sa mi podarila aj pekna postavicka 🙂 tak sa vytesujem
baby tak som vsetko olajkovala 🙂 nadherne tortikcy ste porobili!
@maya30 paradicka! tie farebne torticky su neskutocne. a tie chlapske boli pre bratov? ze sa tam podobaju 😀 😀 😀 obdivujem!
@pristela kokso kolko modelovaciek 🙂 by som to robila asi 2 tyzdne 🙂 sliepocka paradna, aj si ju davala na sutaz? ako bolo na stretku? @lamps ja som to nakoniec nestihla kvoli rodinnym oslavam... snad nabuduce
@dagmarmustafa nadherna kabelka, ta retaz by ma zabila 😀 😀 😀 😀
ahojte, prosím viete o nejakom linku pre fotopostup DUSTYho lietadlo...ale len postavičku nie samotnú tortu...ďakujem 🙂
@lokalistin joooj ani nevrav , dve torty som mala ale ako ja vravím vysoko výpravne 😝 😝 😝
@sikag ano, slípka sla na stretko a jo sutazila uboziatko male 😀 😀 😀 fotky ztadial ako som mrkala este niesu , snad budu, bolo dobre , pre mna teda skor take oddychove kecacie stretko, inak pre tych co sa chceli ucit by som povedala ze bolo malo
@littlebubu ahoj já mám uložno toto video
https://www.youtube.com/watch?v=X_e1pMpzFcA@chvapilu ďakujem pekne 🙂

@lamps pche, vsak ja kavu ani nemala!!!!!! 😀 😀 😀 😀 😀 mi ani nevrav, vies ake krce som ja mala z tych slahackovych a tvarohovych ? 😀 😀 😀 😀 ale bolo dobre na pokec uplne uzasne 😉