Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Baby, prosím Vás nemáte recept na originál Sacherovu tortu? Pozerala som plno receptov a každý je v niečom iný.. Tak či nemáte nejaký osvedčený.. Ďakujem moc kraaaasne..
@mimcak dik 😉
@jenie123 ja robim podla tohoto receptu a je naozaj vynikajuca ,len treba dodržat presny postup 🙂 http://varecha.pravda.sk/recepty/sacherova-tort...
prosim poradte nejaku peknu tortu s kalkulackou. a este ked mam robit sud, ako pekne prepracovat drevene ryhy? je na to sablona? dakujeem 🙂
Baby pomoc prosim poradte preslahala som falosny parizsky krem a sa mi zrazil je niejaka zachrana ci nie? co by som tam mohla pridat????
@lamps Už soím ju Andrejka obzerala na FB. Chcem sa opýtať, tie kvety máš na drôtikoch, všetky alebo len ten najväčší, sú kráááásne. 🙂 🙂 🙂 🙂
@katarina51 Katka, ďakujem, ruže sú len na špáratkách a tie ostatné kvietky sú na drôtikoch
@dajna11 krasne torty ste napiekli ja by som sa chcela opýtať, ze kde ste zohnali tie trubicky? Aj by som poprosila recept, lebo chcem skusit upiect pre syna k 3rockom a pre zaciatocnicku ako som ja hadam zvladnem upiect na ten styl ze po bokoch su tyčinky a dnu ovocie? Je narocna ci nie? Ďakujem

@aduskatt pisem ti ip 😉