Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
babenky sama nádhera,teraz pridávam moje
ahojte zienky, par mojich z tohto tyzdna, ta s dvoma zenami je narodeninova pre nase susedky - dvojicky, kamion je tiez narodeninovy, ten parik tulenov je tam preto ze to je darcek od priatelky....Baby idem rychlo suchnut okna, hanbim sa ze v nedelu ale inokedy nestiham a muz sa velkodusne ponukol ze pomoze aj so starsim, tak to musim vyuzit 😉 vecer vas popozeram, peknu nedelu 🙂 😝
@dagmarmustafa Tá s kvietkami je náááádherná 😵
@peciemslaskou Prosím ťa, ten koník je kupovaný, alebo z formičky?
@dagmarmustafa kraaasne 😵
@pipka 😀 😀 😀 🤐 🤐 🤐 😅 😅 nezaprela si sa .Mne o 1 ráno nepálilo tak dobre.Ešte som prerábala jednu postavičku,lebo nechcela stáť .A o 8 hod ju odovzdával manžel ,lebo ja som ešte spala. 😅 ,ale neva to je po vychodňarsky.Kočka to ma na FB a ešte to tam nikto nekomentoval. Tak akože naschval šak sme na východze.
@mimcak ja by som dala banány
Holky ja len na rychlo vkladam a zajtra vas poprecitam 😕 mala som taky divnos tyzden, fotak sa mi nejak poprestavoval na milu kedveš 😠 notas som tiez musela dat na preinstalovanie cize vsetko v nom hladam nanovo 😠 atd atd . 😅 😅 😅 @pipka ssssmukaaam ta , skoro mi slza vysla ,ze som ta nevidela , no musela som uz bezat domov bo som mala len korpusy napecene 😝 😀 😀 😀
@pipka micka nee, dve z toho som robila az v sobotu na dnes 😀 a vsak vidis ze som sa vyhla modelovackam kde som mohla 😀 😀 😀
koksoo, inak este sa mi pojechala pistol z airbrushu , skoro ma porantalo, ale lusilka ma navnadila nech nebojim a rozoberem ju, tak sa zadarilo aopravila sooooom 🙂
@majuska55 na cup cake.... dakujem

@pipka neskutočný 😵 😵 😵 tortu obzerala aj s manželom, videla som, že je spokojná a vytešená a potom mi ešte volala a normálne plakala do telefónu so slovami, že ona nevie, kto bude mať svedomie rozkrájať ju