Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@lokalistin to jsem ráda, že se ti osvědčil, já ho taky dělám pořád a daří se mi vysoký. 😉
@jakelina osvedcil, ale prvy krat som robila do formy a nevedela som z kolkych vajec, tak boli trosku az moc vysoke 😉
Ahojte maminy, hladam nejaku sikovnu cukrarku ktora by mi vedela upiect krasnu tortu na motiv masa a medved. Torta by mala by cokoladova s parizskym kremom pripadne nejake jahody maliny k tomu.
Som z dubravky a dcera oslavuje 6 rokov 11 aprila.
Dakujem
Dievčatá pekne prosím, nemáte nejaké inšpirácie na poschodovú tortu s témou Mickey Mouse pre chlapčeka. Prehľadala som pinterest aj kadečo iné a nejak ma nič neoslovilo. Niečo milé hľadám, nepreplácané. Alebo aspoň námet na postavičku nejaký zaujímavý.
Ďakujem 😅
@grasie Tie či maľuješ ? Nádhera 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
baby monsters strašidlá to su ktoré????
@pipka dakujem za tie frozenky, uz mam lepsiu predstavu.
@akzuzs @mimcak @butterfly333 dievcata dakujem za pekne slova. Trosku som sa s tym pohrala. asi tak do 2:30 😀.
Vsetky tie torticky co ste popridavali su neskutocne. A tie modelovacky... nebudem vas menovat, ved kazda jedna je super.
pridavam jednu na chirurgiu 🙂. Dufam, ze taku nikdy nebudete potrebovat 😉
@pipka @evicaka @katarina51 kočky ďakujeeem 😵 😵 😵
Kati "či" si myslela oči?? 😀 ak áno, tak tie robím z hmoty, vydlabem dieru, dám bielko, na to drobku hmoty ako dúhovku, roztiahnem kosticou, na to ešte menšiu drobku na zreničku a potom domaľujem a dotieňujem 🙂
@mimcak nebude to to jednooke zelene cudo?
http://www.csfd.cz/film/11124-priserky-s-r-o/

@stebota jooooj , len sa moc nezamyslaj, bo uz par "tortariek" malo kolamps, tak ja by som sa ani tak moc nesnazila o pocet ☹ styri su az moc pri praci a detoch 😵 😵 😵 😵