Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@luciahromadkova prepac ze az teraz pisem, skor sa mi nedalo --- dala som jednu slahacku (250 ml) a cez 200 gr a trosku masla.... po vychladeni som vyslahala
no konecne po dlhom case som sem na chvilocku skocila a zas uzasne torticky vsetky ..... a ake kolace ....mnam mnam....no takto na noc tu slintam :( :( .. .. @mysiatkooo idem sa ta opytat prosim ta ake jablcka, resp. v akej forme davas do torty? len ich nastruhas? Dakujem....inak torticka s mysickou je roztomila ..... ja som sa tu trapila s elzou.....skoro dva dni ju modelujem a aj tak nie je ako by som chcela, furt som ju prerabala :( :( .... dala mi teda riadne zabrat, snad aspon podla siat a vlasou sa bude podobat 🙂
@majuska55 dakujem
@jakelina dakujem a kolko asi citronu a kolko cukru? citronovy ole mam aj mne chuti
Niečo nové hmota so zníženým obsahom cukru DIADEC 1 kg http://doven.sk/diadec-hmota-so-znizenym-obsaho...
Dievčatá ako sa vypočítavajú vzory na futbalovú loptu,neviem aké velké mám urobiť.
@stebota jaj Ďakujem 😵 ja som robila už dávnejšie,ale som zabudla ako to bolo a vtedy som sa tiž teda riadne namakala a to som zamestnala aj manžela. Teraz som velkú zamietla a nahovorila na ihrisko a len z malou loptou hore ,ale aj toho sa obávam. Ďakujem krásne a ta tvoja je perfektná svoju som vtedy radšej z blízka ani moc nefotila 😀
Ahojte zienky. Prvykrat som robila 3 torty v jednom tyzdni a poviem Vam, klobuk dolu kazdej, ktora to robi pravidelne. Je to stres, chaos, panika 😝 😝 😝 😀 😀 😀 Prva je svadobna, pri druhej bola podmienka, ze kabelka musi byt nalezato a pri tretej som pysna na mojho futbalistu 🙂 🙂 je to moja prva modelovana figurka. Prajem Vam Pokojne a krasne Velkonocne sviatky 🙂
Tak sa pripájam aj ja so svojimi dokončenými.... A pripájam sa k Monike, že tri je akurát dosť! Popri všetkom ostatnom, neskutočný stres. Ešte som aj chorá, tak naozaj to cítim, že stačí.... Futbalovú sme robili s @moicka do jednej rodiny 😀 Moja je bezvaječná a chceli s oblátkou. Pri Monikinej vyzerá ako chudobná príbuzná 😀 A s mačičkou je práve pre Moniku - moicku 😀 Darček od manžela k narodkám o ktorom našťastie nič netušila.
A konečne idem spať "dnes" a nie zajtra.
Odpočiňte si všetky v tieto voľné dni 🙂
Tak a uz viem, kde bola chyba pri tych laskonkach, malo cukru, Rozmysla som ci urobim z polovice alebo z tretiny a orechy a bielky som dala polovicnu davku, ale cukor len tretinu
ahojte baby, niekde som videla tortu košela, ako keby zabalena v krabici, nemáte niektorá tu takú foto?? ´dakujem Soni

@stebota ja som robila celý bungalov z tých tortových oblátok tak, ako som písala. Tu je link na tortu: https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/kde-najst-inspiraciu-na-marcipanove-torty/