Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@nika1985 pipina 😀 😀 😀 mne kazde meno aj prezyvku skomolia 😀 😀 uz davno to neriesim jedine kedy ma to mrzelo bolo na diplomoch alebo do casopisov ked napisali moj web kontakt nie s pristela ale tez ze pristelka 😀 😀 cize pak bola ta adresa nefunkcnaa 😝 ozik inak min tyzden som zas sla okolo teba 😀 😀 ma napadlo neskoro ze som ti mohla crn, si mi neskoro behala po rozume 😀 😀 😀
@elamaslakova oooo tie usta su nesktočné 🙂
Ahojte dievčatá 🙂 taaak ja mám hotovo 🙂 milujem tieto skrátene týždne a hlaven piatkové volno 🙂 tento týžden konečne normálne témy tak som sa vyhrala 🙂 až na ten foťak teda ,objednany v stredu ,štvrtok odovzdany a ja a technické veci nie sme kamarati 🙂 ale bolo to pre dcéru majstra co mi robi stojany pod torty tak nepoviem nie 😎 aaa zase som bezdetná ,teda posledný víkend ,potom až dva mesiace sa mi také nestane ,tak idem vyložit nohe volakde a oddychovať či čo 😀 majte pekný víkend 🙂
kočky nehodíte mi tu ,nejaký mňamkový recept na mandľovú plnku? Všetko čo som našla sú väčšinou pudinkovo maslové a také ja nechcem.
ahojte kočky, pridávam moje posledné :D
@elamaslakova oooo tie pery waaaw 😵 😵 😵 perfektné
Baby ked chcem poliať tortu čokoládou a potom ju dozdobiť krajkou a ozdobami, čo bude lepšie ganache ( čo sa dobre krája), alebo klasická čokoládová poleva ( možno s pridaním masla na ľahšie krájanie)? vdaka
@mirinecka Nádherné tortičky
@mimcak Nádhera, tá čokoládová super
@lamps Nádherná , jednoducho tvoja tvorba
@pppeeetttaaa Prekrásne tortičky
@nicoletta77 Nádherná, si mala čo dvíhať
ahojte, chcela by som vas poprosit o radu... buduci vikend budem robit tortu, a ma byt obliata bielou cokoladou.. a ja neviem ako na to. klasicku varou cokoladu si vzdy roztopim s cerou, a bud davam cokotransfer, alebo len dam na papier, navlnkujem okraj any to bolo ozdobne a nacapim na tortu, proste klasika. ale mozem to iste urobit aj s bielou coko? alebo na to treba ist inak? lebo neviem ako sa biela cokolada sprava..

@mirinecka
@pristela dakujem pekne na bud. tyzden mam coko tak vyskusam este raz prepac za ten preklep tieto bosorky domace mi nedaruju ani sekundu