Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@pppeeetttaaa ja ich mam a kupis ich v kazdom cinskom obchode 😉 aspon ja som ich kupila u nas u cinana a stale ich tam maju 😉
@pppeeetttaaa najdes ich pod nazvom vykrajovacky na tulipan 😉 ale ako baby pisu, naj najst za par supov u cinana 😉
@pipka haaa, ozaj no vidis, som tam nechala ten co som sa mu nepodarila moc 😀 😀 😀 😀 😀 jaj bombove su tie decka 😀 no a dosla som, navigacka ma sice osr...... 😀 tak som sa chvilku tocila az pokial som nerezignovala a nezacala citat tie velke tabule co su nad cestami 😀 😀 😀 😀 celkom dobra vec 😀 😀
@adrika202 Kvetka tortičky sú prekrásne, krásna , čistá práca
@pristela Žanet ako vždy nádhera
Dievčence pozdravujem vás, v týchto teplách bol otras piecť aspon pre mňa , pozerám , že ste nádherné tortičky porobili. Ja som robila jednu na narodeniny pre ženu chceli tam aj ich psíkov , druhá bola pre chlapčeka na rok a posledná je akože šperkovnica , tá cestuje zajtra do Nemecka , tak neviem ako cestu prežije v tomto teple .
cafte babizne... Kvetka, pocuvaj ma sem... ako to ty robis? xodis do prace, s malym ti muz nepomaha a tolko toho stihas... niekde robim asi xybu, lebo nestiham ani fotky preletiet ... mali by ste do programu na vikend zaradit aj timemanagement 😝 😅
A jedna ryxlovkova vikendovka odo mna... uzite nedelu 😵
@elamaslakova ďakujem 😉
Baby ,nadhera ako robite tie kucery/ volany na tortach?
Ahojte baby.mam na vas jednu otazku.malej chcem upiect torticku a rozmyslala som nad tou jedlou oplatkou na vrch ...no a moja otazka.nebudem potahovat marcipanom ale oblievat cokoladou. Moze ist ta oblatka aj na cokoladu? Dakujem za vsetky odpovede 🙂

@pppeeetttaaa ja ich mám, presne tieto, kúpila som u čínana, u nás ich v každom čínaku majú, sú to také tie najbežnejšie, takže skús popozerať tam u vás v čínaku