Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@evicaka si toho mala aj ty si si uz zadovazila cernoskou🙂 mne sa paci bez kvetou je uzasna, svagrine povedz ze sa do toho nerozumie ale co narobis su ludia a ludia mna caka na tento vikend presne si doniesli obrazok boze a ani tuk pomenit uz teraz mam nechut ale upozornila som ich ze urcite nieco zmenim ze to neviem inak☹
@evicaka kraaasne torty, svadobna sa mi paaci bez kvetov, ale to vies.. kazdy ma iny vkus a ked sa jej pacia skor preplnene zdobenia tak nic s tym neurobis.. ja tiez niekedy robim torty ktore by som zmenila radsej, ale tak to chcu tak to tak maju..
@hrablica jeej krasne, ja idem violetu robit o tyzden.. 🙂
@elamaslakova Gratulujem Šikovnica je z teba 😉 😉 😉 😉 😉
@evicaka tu svadobku myslis to s tymi zivymi klvetmi ? ak ano tak za mna jednoznacne s kvetmiiiii 😵 😵 😵 😵 , bez je uplne obycajna, smutna, ale s tymi polnymi zivymi je uplne ako z nejakeho katalogu a vyznie veselo , jemne, romanticky.
@laumi skus tie fotosky menej "prehanat" cez upravu , tie farby uz su moc a je to hodne poznat, torticky mas krasne ale toto im skodi ☹
Ahojte dievčatá, prosím vás o radu. Čo dávate pod poťahovku aby bola tortička krásne vyhladená a rovná? mne sa vždy urobila malé hrbolčeky, dávam aj maslo s cukrom ale asi robím niečo zle :( nerobím veľa tortičiek, iba pre rodinku ale o to viac ma to vždy mrzí :( teraz sa chystám robiť o mesiac dcérke na 3 rôčky a chcela by som aby bola krásna 🙂 Ďakujem za každú radu. Pekný večer

Ahojte..prosim vas, vedeli by ste mi poradit, preco sa mi neda upiect korpus??boky su pekne spravene a stred nie a nie sa upiect..
A este mam dalsiu otazku: pracujete niektora s domacou potahovou hmotou??ak ano, mohla by som poprosit recept??dakujem 🙂