Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@sikag najprv som skusala, ze si vzor predkreslim, ale potom som to vzdala a isla volnou rukou. Konturky som nechala zaschnut a potom prisli na rad farbicky. Celkom rychla praca, len nabuduce by som nechala vacsie kontrasty v tonoch, pripadne by som vyfarbila len urcite polia a ostatne nechala bez farby. Tak snad nabuduce
Žienky viete mi poradiť chcem mamke upiecť tortu, ale chcem s čipkou, viete mi poradiť alebo dať link ktorá je taká pekná torta bude dvoj troj poschodova a okrúhla na spodnú časť chcem dať čipku ale neviem si vybrať a ešte vás poprosím o názov toho prášku ktorý sa rozrába na tú čipku kedže s čipkou som ešte nepracovala. Ďakujem pekne.
@timotejkabrejkova prasok sa vola magic decor, da sa susit v rure
kocky neviete mi poradit ako na tu penu do samroliek? recept mam ale... 😀 😀 😀
@grasie Hurka je prekrásny
@sikag Nádherné tortičky
Dnes som robila doma poriadky a nasla nieco co mi je vzacne 🙂 rozhodla som sa s vami o to podelit 🙂 su to fotky z domaceho archivu 😀 na prvej fotke je zachyteny moment kedy som sfukla sviecky na narodeninovej torte ktoru mi upiekli rodicia 😵 na druhej fotke som nemala az taku radost z krajania narodeninovej torty od rodicov 😅 😀 a na tretej foto su torty, ktore robili moji rodicia 🙂 este uplna klasika 😀 ziadne potahovane torty, takze tortovanie asi nemam po rodicoch 😀 som zistila 😀
@elamaslakova @sikag @stebota ďakujeem kočky 😅
Silvi no schválne hoď to sem, keď ti víde čas, som normálne zvedavá 😀
@michaela3011 ááá ja by som bola strašne urazená, keby niekto plakal pri moje torte 😀 )))
ale krááásne spomienky 🙂
@michaela3011 to je super a ten nůž a tvůj výraz na druhé fotce mluví za vše. 😀 😀 😀 Určitě jsi ji nechtěla rozkrájet 😀 😀
@sikag Ďakujem presne ten som chcela aby sa dal sušiť v rúre. Ešte raz vďaka.
Dlho som tu nebola, tak zdravim. Niekedy ked budem mat 1 den volno vas musim docitat, teraz rychlo hodim robenu v desnom teple(sak aj tak vyzera) tu puncovu robila kamoska ja som nahadzala len vily na nu pre nasu krpanu, na SK nemame kuchynu a figurky robene pre sestrinu kamosku, oni si urobili tortu. Nevedela som ako sa to meno presne pise, uz som to mala nalepene okren tych dvoch pismen a volam mu, ze jak sa to pise a on, ze Hamoudeh, reku a nevila sa Mohammed, ze nie to ho tak len prezyvame-no super, tak odlepovat pismena
Baby nemate nahodou nejaku sviezu plnku bez masla samozrejme nieco s citronom???????? Dakujem som si slubila ze uz nebudem skusat ale este nieco taketo by sa mi asi patrilo🙂

ahoj, je tu niekto, kto by mi predal zvysok farby Wilton - ciernu a hnedu? ja robim torticky naozaj len pre rodinku a najradsej by som nekupovala cele balenie, to neminiem ani nahodou 😝