Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Ahojte dievcata. Vsetky ste tu take sikovne, tak sa idem opytat, cim prilepit jedly obrazok na tortu. Je z fondanu, nie je to oplatka. Mozem vodou? Dcerka ma narodky a ja peciem tortu prvykrat v zivote, tak som dost v strese @_@
@grasie ja sa z tej figurky pototo. Je DOKONALAAA. Kym mu neodkusnem hlavu neuverim ze je zo smartu. 😎 😀. Si neskutocna 🙂
@mimcak ja som robila svadobku s tymto stojanom a prederavila som si so stredovou tycou prerezany ale nenaplneny korpus. Potom som naplnila, potiahla a potom si na potahovke nahmatas tu dieru a uz len polozis a potahovku pretlacis. Tu je ta svadobka.
@bramborkaa mozes prilepit medom.
@antenka1 Dakujem 🙂
Kočky, ešte jedna otázka 🙂 Idem robiť tortu s jedlým obrázkom. Omylom som objednala jedlý obrázok a nie obrázok na fondáne, s tým sa mi vždy robilo dobre. Ale posledne som robila s jedlým obrázkom a bol to des, tam, kde som potrepila jedlým lepidlom, tak sa to rozmočilo a musela som to len nejako zamaskovať, ale na miestach, kde lepidlo nebolo, tak sa to vydulo ☹ . Ako teda na jedlý obrázok, aby to vyzeralo dobre a nerozmočilo sa to? ☹
@govinda Ja keď som mala obrázok, tak som ho pipingelom potrela jemnou vrstvou, nesmelo ostať nikde bez gelu a dala na tortu. Zvrchu nepotieram, lebo to sa mi rozmazávalo, ale teda nejaká bublinka sa mi objavila 😒 Teraz som robila s fondánom a nedala som prvýkrát nič a zatiaľ je to krásne, bez bubliniek.
Pridávam moje posledné. Dve teraz a dve sú zo začiatku júla. Otvorená prvý pokus pre moju staršiu. Užite si pekný víkend 🙂
Boze to je nadhera, moj syn by bol uplne mimo z tejto torty.
@peneloppe dalujem
Prosim vas kocky , potrebujem nahradit prasok do peciva - jeden sacok - a mam iba sodu bicarbonu - kolko jej mozem dat ? DAKUJEM
@michaela3011 ja chcem tiez nejake pekne logo
@lokalistin 😅 😀 s mojim som tazko bojovala 😅 no paaaaci sa mi 😵 bude to chciet este kvalitne spracovat v PC 😅
povodne som rozmyslala nad priborom 😀 to by si mohla ty zakombinovat do loga 😉 akoze "mnam" to si musis okamzite dat... preto ten pribor 😀
pridavam moju vikendovu 🙂 robila som sice dve torty, no iba jedu som odfotila 😀 druhu tortu som uz raz taku istu robila 🙂 tak som ju ani nefotila 😀
moja prva torta na temu "frozen" 😅 tesila som sa, ze ako si zamodelujem ( uprimne vazne!!! 😀 ) 😅 no... lenivost sa prejavila a z modelovania nebolo nic 😀 taktne sa vyhovorim na teplo 😝 😀 tak som pohladala obrazky na internete a zrobila tortu "frozen" bez modelovania 😀 i tak se da 😎 😀
majte peknu nedelu 😉
Ahojte....stále obdivujem aké ste tu neskutočné šikulky, tak som sa odvážila aj ja na svoju prvú tortu....navyše som mala k tomu dobrý dôvod....ten lev nie je najdokonalejší, no aspoň sa podobá a torta naštastie sa dá aj zjesť😃 celkom ma to chytilo, no žiaľ nemám komu vypekat, tak budem musieť počkať na nejaký sviatok....pekný dník Vám prajem😘

Ahojte dievčence. Pridávam moju jednu, objednanú narýchlo - príšerky s.r.o. Ja sa pri tortách aj naučím, aké rozprávky teraz letia. Vôbec som to nepoznala.