Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@sikag Krááásne ako vždy. Aké dávaš priemery na tie Trojposchodové? Ta sivá ma berie, len škoda, že u mna to nik nechce :( 😢 😢 😢
@pipka @antentka1 @sikag babyy, ale teda zas až tak ste nemuseli o tom stretku básniť 😝 , šak jak je mi teraz ľúto 😢 silvi píšem ti číslo do ip, antenka má, pipka tuším tiež, a píšte kus dopredu, možno sa mi podarí voľno vybaviť 🙂
@sikag to už akože čo toto tie tvoje torty, totááálna dokonalosť!!!!!!, a tie maľovanéé, že dovidenia, ako mne sa pri tých mojich infantilných maľovačkách na poťah poriadne trasú ruky, aj tebe sa triasli ???? 😝 😀
babyyyyy, pomoooc sak hladaaam tu tortu s tym vyprazanym syrom a neviem to naaaajst 😅 😅 😅 ☹ pomoooc, zachrante ma, nemate to niekto ulozene? 😕
@antenka1 moja mila prosiiim, kde to jeee? hod mi sem pliiis tu fotku, sak ja tupelino som si ju neulozila 😅
a uz tu miesam cukre, prezle, piskoty aj farby...čiry čary a fuuurt sa mi to nepááááči 😀 😀 😀 😅
@pipka ááá bude smažáák, juj aké chute mi tu robíš 😝
ja mám včul trotové voľno chvíľu, ale niečo som pomodelovala, toho akože mikuláša som urobila dnes poobede za pol hodinku, voška celý deň hladala mikuláša a keďže sme ho nenašli, mama musela vyrábať /a celkom sa mi chlapec aj lúbi 😝 /, a voška samo nezaháľala, kostričke zatiaľ dorobila stratenú hlavu a dlahy na nožky /tie sa žiaľ nezachovali/ 😀
@sticker veruze malovane 🙂 dakujem
@grasie ty mi nieco hovor o malovanych - tie tvoje genialne kresby nikto nenapodobni, su jedinecne! ja velmi kreslit neviem, ale som dobra v matematike, takze ked zapnem v oku mriezkovu sablonu tak to ako tak okopirujem 😀 😀 😀 😎
@katarina51 nemam velke torty - vacsinou 24-20-16. no u mna chcu tiez kadejake gyce, ale obcas dostanem volnu ruku 🙂 a potom uz chcu ludia tie nove vymyslance 🙂 ale pockaj aky gyc ma caka o tyzden 😀 😀 dufam ze ich este zlomim 😀 😀
krasna je 🙂
@pipka no na vošku ja veru nemááám 😀
@antenka1 ježkovi voči, ďakujeem, no ti poviem, že sama neviem, ako to robím, šak som bola riadne prekvapená, čo z toho vzišlo 😝 😀 veru je to riadne kvítko, a teda neviem či aj šikovná, ale ukecaná po mamke je riadne 😝
@sikag ako ja nechápem, ako môžeš porovnávať moje trápne infantilné akože malovačky tutok s tvojimi umeleckými veldielami, akože aj ja chcem mriežku v oku, nech mi to fičíí, ja vždy tŕpnem, čo z toho vznikne, či nebudem musieť poťah strhávať, na nedávnej čo som zvieratká kreslila, som prasaťu pokazila oči, až ma studený pot oblial, a potom som si spomenula na mášu a jej prasa, jak nosí slnečné bríle a slúchadká, tak som to ako tak zachránila, kebych to mala v oku ako ty, tak žiadny stuedný pot nehrozíí 😀, ako fakt, tie tovje torty, tá maľba, to sa nedá ani nazvať iným slovom ako totálna dokonalosť 🙂
@jakelina ďakujem krásne 🙂

@nika1985 jaj ano, to som si vsimla ze aka krasne zlata leskla krajka 🙂 super to dopadlo!