Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@antenka1 Toni no ti poviem, také fáro by som veru brala, perfišnééé 😵
Ja som tento týždeň mášovala, torta je pre sesterkinu malinkú k 1 roku, bolo k nej aj 12 muffinov, ako zas mi niekto strčil do ruky zdobičku s krémom a nebol to moc dobrý nápad, našťastie krému bolo za kýbel, tak sa dalo opravovať 😝 Jo a so zajacom som dala osobný rekord, za 10 min bol hotový / teda telo, hlava a uši zvlášť/ a ešte sa chcem pochváliť mojou ružou, bola som kuknúť Júliu 🙂
@grasie 😀 teraz ukazujem Vladovi Tvoju ružu a on mi na to vraví...to nie je živá? No vidíš! A Ty jej ideš predávať pomôcky na tvorbu ruží. By si sa jej mala ospravedlniť🙂 A to Ti môžem povedať, že toto je mega pochvala od niekoho ako je môj manžel, keď pre neho je všetko, o čo sa on nezaujíma, rovnaké🙂
@bellss no tak to som normálne až narástla, taká pochvala, hmm, že ďakujeem manželovi 😀
a teda čakám na ospravedlnenie 😝 😎 😅
@denisak77 @antenka1 jej vy ste si všimli aj tortu 😅 nielen ružu 😝 😀 Ďakujeem babky 😵
a ako fakt je jedlá, a ako fakt jediný exemplár tohto druhu v mojom prevedení, toto sa už nikdy nezopakuje, na to ja nemám 🙂 A Toni, akože ja a kamoška s pištolkou??? dovoľ mi sa zasmiať, šak pokaždé ma chytá panika, ke=d mám pred sebou len čisto streknutú tortu, že asi strhnem poťah, ja neovládam pištolku, strieka si to samé ako chce, a už len z lenivosti, že sa mi nechce na novo poťahovať, maskujem, čo sa dá 😀
@grasie Prekrásna tortička a ruža ako živá
@grasie srdiečko moje zlate chcela by som aj ja tak ako ty nemat na to! To by mi uplne stacilo taka ružička. Ja som skromna 😝
No a ked budeš robit kurz maskovania torty tak sa hlaaaasim 😎 😀 😀 😀
Jo a este som ti zabudla povedat ze ten zajo je jak vystrihnuty priamo z obrazovky. Uplne taky isty.
baby pridavam sa ku vam , teda ako som sa tu tesila ze mam len tri, rano si dosla zienka po štvrtu 😀 😀 😀 😀 som kukala na nu ako puk 😀 😀 takze ta posledna s lietadlom vznikla aj s nakupom vajicok na korpus a smotan do plnky +modelovanie, prosto kompletka za štyri hodiny , este ze nechcela nic zlozite 😝
@pristela noo ženo ja ti kľudne pri najbližšom stretku vtisnem aj autogram 😅 😝 a včul ja ti poviem, že skoro som spadla z postele, keď som zbadala od teba koment pri torte na mojom fb, akože prvýýý od teba, chápeš?? od tebaaa, od guruuu muhahaaa 😀
a o čom hovoríš?? o jakej nenáročnej torte?? to akože o tej poslednej??? akože to lietadlo s neovísajúcimi krídlami a vrtuľou a motorka????? akože 4 hodiny aj s nákupom???? tu môj mozok prestáva fungovať, toto nezvláda, to sa ako dá?????????? inak všetky sú superné a tie smetiarske autáá 😵 😵 😵 , toto raz odkukám 😝

@antenka1 parádne.. 🙂🙂