Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@elamaslakova dakujem 😵
@pristela
@mysiatkoo
@kukulka1
@pppeeetttaaa
baby, palec hore 🙂
tortárky, ako sa patrí 😵 😉 🙂
krásne 🙂
Ahojte...prosim vas neviete mi povedať ako sa pohybuju ceny za medovniky? nezdobene. Učtuje sa na kila či na kusy?
Mam ponuku robiť 1000 ks a netušim čo pytať.
@evasil http://najrecept.sk/2015/11/nepecena-torta-s-ga... paci citala som o pohanke ze ju celiatici mozu dufam,ze som sa docitala spravne
@evasil Ahoj, ja som mala dceru dva roky na bezlepkovej a bezmliecnej diete. Piekla som aj narodeninovuu tortu:
korpus: 4 vajcia, 1 dl oleja, tri zlaté klasy, 150 g cukru (pouzivala som trstinovy), 2/3 sacku prasku do peciva Dr. Oetkar (ten je bez lepku). Vyslahat bielky. Vyslahat zltky s cukrom, primiesat olej, zlate klasy, prasok do peciva a vyslahane bielky.
Plnky som robila s palmarinom, ten je cisto rastlinny. Alebo som len natrela lekvarom a naukladala banany navrch - chutilo to dobre, to cesto je velmi jemne.
Baby, skutočne, klobúk dolu. Nedá sa mi označiť všetky, ale ste tu skvelé a šikovné. Viem, o čom to je a preto máte môj obdiv. Všetko to je kopec práce, času a hlavne je to naozaj za minimálny zisk. Je to proste vášeň, koníček a kopec talentu vo vás.
A pre mňa veľký zážitok a relax pri prezerani vašich vytvorov. Ďakujem, že je sa na čo pozerať 🙂
ahojte prosim vas recept na dobošovu tortu? nie napodobneninu, taku ozajstnu 🙂 dakujem velmi pekne
@maya30 nááádhera
Prosim Vas baby o radu.....v com peciete korpusy na tortu-futbalovu loptu....je origos forma ?dakujem za typ
velmi pekne torticky, hned by som si dala nejaku torticku 🙂

@nika1985 poprosim receptik presne nieco take by som chcela upiect lebo mame v rodine aj alergiu na lepok aj na m.bielkovinu dakujeem