Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@pppeeetttaaa Micus, suprovo si ju dala 😉 😉 😉
@nika1985 zena ta gula zemna je perfektna, som kukala vahu, ty si šáááálenaaa
@grasie zlatko, ja som tiez dnes v noci umierala, ale vsak sama si za to mozem , ze som si nechala vsetko na jednu noc, no tamtie styri hodky 😀 bol asi adrenalin, ktory ale stupne len raz za cas na taku hodinu 😀 😀 😀 tie tvoje tortusky su pohladeniiiiicko , nadhera 😵 😵 😵 😵 😵
@pristela Žanet , nádhera ako vždy
@elamaslakova ďakujem krásne
sladulienky viem ze to sem nepatri ,ale ....moj syn(7 rokov ,postihnuty DMO) rehabilituje a zbierame 2% na rehabilitacie a rozne terapie ktore mu pomahaju posuvat sa dopredu....ak by niekotra z vas rada darovala 2% z dane tak ma prosim kontaktujte do IP....ak vas sprava obtazuje tak prepacte
@grasie nadherne torticky...neskutocne krasne
@kubrt dakujem
Ahojte 🙂 viete mo niekto poradit ako malovat na smart? Nasla som na nete ze prach. farbami alebo belohou +alkohol a dofarbene gelovkou. Co sa mi pozdava viacej nakolko prach.farieb nemam tak vela ako by bola potreba. Bude to zasychat? 🙂 privitam akukolvek radu alebo nazor. Dakujem
@denisak77 tie torty sú prááásne. Chcem sa opýtať, čím robíš stensil, máš to krááásne.
neviem sa vynadivat na tie prekrasne torty 😉
@katarina51 ďakujem a robím kráľovskou glazúrou,bielkovou

babky pridavam sa k vam