Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Nadherne torticky 😉
Mozem vas poprosit, chcem vediet aku trvanlivost ma pribinak alebo z mascarpone plnka ... mozno budem robit, uz som aj robila tak ale predsa 🙂 nechcem riskovat ze sa pokazi torta kym ju rozkrajaju,,, ..VYDRZI 3-4 dni???? 🙂
Ahojte dievcata. Ja by som sa chcela poradit ako je to s cokoladpvou polevou na tortu. Dostala som tip, ze so slahackovej smotany a cokolady rozpustenej v nej je skvela poleva. Skusali ste?? V akom pomere slah.smotana a cokolada?
@kattikakiki je to ganache, robí tu s tým kopec dievčat, stačí zadať do googla ( alebo aj tu na MK) a vyhodí ti kopec odkazov, aký pomer čoko a šľahačky dať.
@dzejnus to cele dni robis len torticky??
Baby mám otázočku: môžem dať pod poťah maslo+práškový cukor+citrónovú šťavu? obávam sa tej šťavy, či to neroztopí poťah, ale minule som to niekde čítala, tak ma to celkom zaujalo, že to môže dodať tomu maslu lepšiu kyslejšiu chuť...

@chvapilu ahoj,link na recept je kúsok hore vyššie zverejnený