Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
ahojte . chystam sa piect za mesiac prvykrat tortu z marcipanu, vobec neviem ako na to 😀 tak ak by ste mi vedeli nejak poradit, popripade nejaky link poslat s postupom budem vdacna.. chcela by som mimonovsku, samozrejme mimonov len kupim uz hotovych,ja len chcem nejak natiahnut ten marcipan na korpus a nejake vzory by som chcela nabok dat..len vobec netusim co a ako.. nikdy som to nerobila.. DAKUJEM 🙂
@sticker 3 termizované nátierky neochutené vyšľahať s 10 PL cukru,0,5L šľahačky vyšľahať s 2 vanilkami a 2 stužovačmi.Zmiešať so smotanami.Uvariť silnú kávu na cca 0,5 l 2 PL kávy a dať asi 2 dcl amareta.
takyto som este nasla, co povies? :D alebo aj s mascarpone, neviem, ja som este nikdy tiramisu nejedla 😀 😀 😀 tak neviem co je lepsie hha
skus pozriet tu potahovanie okruhlej torty, dozdobis si uz podla vlastnej fantazie 😉
@blahowoman ahoj, prosím ta pekne, akým spôsobom ti tam drzí ta hlavička minie? Niečim to máš podložene? Opreté? Mam robiť niečo podobne a lámem si s tým hlavu. Dakujem
@monicca00 ahoj. 2 spajdle mi ju zozadu drzia.
🙂 super
@stebota pekne si spravila 😉
Ahojte. nedavno som jedla tortu, ktora bola potiahnuta takou penovou polevou s citronovou prichutou. Neviete poradit, co by to mohlo byt? Marcipan urcite nie.
dakujem
Je tu nejaka skupina ako bazarik cukr.potrieb?Mam nejake pomocky ktore mi ostali ,neviete?
@biene fu to vobec netusim co to mohlo byt
Ten jezko je roztomily 🙂

@denisak77 a slnecnicova je uzasna ze nic moc mas ich dokonale