Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Ahojte babulky,prosim radu. Pouzivam na potahovanie Smartflex velvet a chystam sa na harleyacku tortu ☺ Rozmyslala som,ze ten harley znak skusim na potiahnutu tortu nastriekat zafarbenym kremom. Nebude sa mi to topit? Dakujem
@petkaa28 Peti ak nikoho nenajdete, dajte vediet 🙂
baby. prosím Vás, keď robíte torty s ovocím - navrch torty, to ovocie aj umývate a nejako potom sušíte? alebo ako? Ďakujem
prosim ak poznate niekoho kto mi upecie peknu a hlavne chutnu nemaslovu torticku v kosiciach pre syna na oslavu ozvite sa mi dakujem 🙂
@denisak77 Tá jarná tortička je dokonalá... Doslova milujem také čisté, jemné torty.. Kvetmi sa neviem vynadívať..
@jakelina Majka, ja aj keby robím jednu tortu 5x tak to nuda pre mňa nebude, ale stres ako prvýkrát 😀
Ja teda po tých nádherách pridávam moje tri. Postavičku treba samozrejme brať s humorom, pri mne to inak nejde 😀
A prajem vám všetkým krásne a pohodové sviatky 😵

Tie torty, jedna krajsia ako druha. Sikovne ste babule 🙂