Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@gabkostanka krásne tortičky..ako dlho by si potrebovala čas, keby som chcela objednať tortičku?..(okrúhla s motívom) 🙂
@jakelina Dakujem, ale nebude to moc riedke?
@rockybalboa právě to je tuhý krém, vyšleháš šlehačku, osladíš a zamícháš tam mascarpone a jahody.
@stebota dakujem 🙂
@rockybalboa ja robim ako traseny, len rozmixujem jahody a dam miesto kompotu. 2slahacky, do nich plny pohar rozmixovanych jahod, trosku naslaham, pridam 2pudingy ole. Mozes este pridat aj jemny tvarok, ale nemusis 🙂. Je to mnam. Robila som este jednu,ta bola tiez vyborna. Podobna,len miesto rozmixovanych jahod cistych som davala pol kila nie uplne rozmixovanych uvarenych s jahodovym pudingom.
Ahoj,můžete mi prosím poradit? Co je potřeba k tomu,abych si mohla na pečení dortů doma udělat živnostenský list,děláte to některá? Děkuju 🙂
@antenka1 to si ty piekla toho maca?? waaaau 🙂
@antenka1 ako si prosim ta robila tie chlpy na macovi?
@maykaaa1122 dakujem, myslis, ze upiect pre teba? zatial len pre nas a jednu kamosku som robila, tu elsu a annu, som z Revucej. Oblatku objednavam a naposledy dodanie bolo do 3 dni.
@antenka1 krasny. Ta srst je len maslovy krem alebo aj puding?
@jakelina Vyskusam, Dakujem
@kasiopeja01 Supi, Dakujem. Budem skusat...
@antenka1 ja si podlozky vyrezavam sama 😅 😀 v baumaxxe a podobne si nakupim polystyren 🙂
@denisak77 velmi peknu rychlovku si spravila 😉

Ahojte, kde zvyknete kupovať marcipán, alebo máte dobrý recept? 🙂