Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@kasiopeja01 skvelee,dakujem,hadam nepobabrem 😉
@lucinda2307 no vidis, tak super :D foto mi poslala zakaznicka hehe ,,, 😀 vdakaa 🙂
@chvapilu kraaaaaasna
@agnesssi to sa vola zrkadlova poleva alebo mirror poleva, da sa kupit v obchodoch s cukrarskymi potrebami aj v inej farbe
ahojte dievčatá, chcela by som sa opýtať či máte niektorá skúsenosti s poťahovou hmotou LEMON, (http://www.pecenieskamkou.eu/pecieteskamkou/esh...) doteraz som používala Smartflex, či je to porovnateľné , ďakujem 🙂
zienky potrebujem poradit, mam urobit eifelovu vezu ako je na obrazku a este som nerobila s kralovskou glazurou a len koli tejto vezi sa mi neoplati kupovat velke balenie, myslite si, ze by sa mi rovnaka podarila aj z polevy aka sa robi na medovnicky? Ak mate niektora osvedceny recept, tak prosim pridajte. Dakujem za rady
@jakelina potrebujem ju mat o tyzden, tak som chcela v pondelok urobit aby bol cas na plan B 🙂 ... nakreslim na papier, dam na neho folie a na tu foliu by som to urobila a nechala zatvrdnut, len neviem ci efekt by bol rovnaky, ci to bude dost tuhe, aby to drzalo... preto sa pytam vas skusenejsich 😉 ..
@kasiopeja01 moc děkuji
@sticker děkuji

prvá so zrkadlovou polevou, druhá krstinová, pre synovu triednu, a tretia s autom pre spolužiačku zo ZŠ, s ktorou som sa nevidela už asi 9 rokov. Až sme sa našli cez fb.