Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@pppeeetttaaa nadhera..
@lvka ten konik je neskutočný 🙂🙂
@lamps zlatucke 🙂
@kasiopeja01 dakujem 🙂 ale bala som sa ako bude chutit ale bola vyborna 🙂
Ahojte babule prosim poradte chcela by som spravit tortu pre synovca 2 poschodia okruhu a na kazdom poschodi by bol vymodelovany macko a hore bude bud macko alebo zajko drzat 1ku a tu je moja otazka: Z akej hmoty ich mam spravit a ak tortu budem potahovat v piatok mozem si mackov spravit aj skor? Ak ano o kolko dni? Nasla som, ze postavicky sa dobre robila zo salkoveho marcipanu, odporucate? Kupovane nechcem, kedze ich dalej uz nevyuzijem a u nas to ani nekupim. Dakuje za kazdu radu. Prikladam aj inspiracne fotky, od ktorych by som sa chcela odpichnut 🙂
Spýtam sa aj vás, šikuľky. Z akej hmoty robievate kvety, že vám tie lupene tak krásne držia tvar, sú tenké a majú pekne zvlnené okraje? Ja používam MMF hmotu, no aj keď okraje stenším na molitane, lupene sa mi narovnávajú.
@maximouse ahoj. ja si na kvietky zvyknem robit hmotu zo sušeného mlieka, pekne sa s tým tvaruje, drží tvar, no rýchlo tvrdne. nedá sa hmota odložit ako tá poťahovka z cukríkov
No teda opäť inšpiratívne torty fakt klobúk dole baby hlavne, tie ktoré robíte 3 a viac tort na týždeň/víkend... Ja som tak raz robila no nikdy NIKDY NIKDY viacaj manzel povedal pri troch deťoch by som asi umrelaaaaa takze dajte recept ako to zvládate a ako si rozvrhnúť čas aby som stíhala aj torty aj deti aj doma cosi uvarit nech nehladuju ti moji hladosi 😂 a pridávam zopár foto a tortickujte aj ďalej!
ahojte baby aku plnku by ste mi radili dat na svetly korpus rozmyslala som jogurtovy cucoriedkovy hore a dole a do stredu falosny parizsky krem...slo by to dokopy...vrch chcem potiahnut marcipanom zo sus.mlieka a na zeleno torticku, dakujem

@zuzca27 Zuzi super maskovanie, nevidim chybu 🙂.Mohlo to byt prave tym, ze bola hmota tuha. Tazko povedat,nepoznam tu o ktorej pises. Do buducna skus radsej inu. Ale torticka je i tak pekna M