Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@nika266 tá tvoja biela torta v tvare srdca je veľmi pekná a elegantná.
Ahojte cukrárky, poradite mi nejaké overené recepty na jednoduchy základný korpus a krém a ak si robíte poťah doma, poradíte nejaký overený recept? Ďakujeeem 🙂
dnesna k prvemu rocku
dievcata zase mam otazku 😉 tortu ked obmazem ganache ako dlho nechat vytvrdnut aby som mohla dat potahovku??potahovku rovno davate na ganache??nicim uz netreba potierat??chcem skusit takto aby som mala pekne ostre hrany.dakujem za pomoc 🙂
baby moje zlate este mam otazku 🙂 zakaznicka si pride pre tortu v piatok vecer ,kedy by som mala natriet ganache aby mi to vytvrdlo + potiahnut potahovkou?? pytam sa jak blbec ale idem to robit 1x 😒
dievčatá,hľadám recept na citronový zákusok.kolega doniesol do práce, bol výborný.boli dve piškoty spojené marhulovým lekvárom a na tom bola plnka,citronova,alebo limetková, no nebola maslová. vrch poliaty čokoládou.vyzera ako bratislavský rez. neponáte ho niektorá????
@zhadvigova
@zhadvigova ja robievam podobnú pudingovo-maslovú a zamiešavam jemný tvaroh a ochutím citr.šťavou a korou
Ahojte chcela by som sa spytat ako dlho mi vydrzia okrojky z korpusov ked ich zabalim do sacku???
dievcata s.o.s 🙂 pred nanesenim ganache tortu orezavate????viem ze teraz urcite pracujete pilne na tortickach ale ak by nahodou tu niektora nakukla tak napiste...dakujem krasne

@denisak77 možem sa spytat tie kvety na boku torty, to je stencils?