Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@natalia1985 ja kazdu tortu plnim den pred oslavou 😉
@natalia1985 pišem neskoro viem ale aspon do buducna vsetci sa ohanaju len aby bola torta čerstva kedy sa ma plniť a tak podobne všetko ma dvoj až do konca troj týždnovu trvanlivosť nap. mascarpone a ovocie ak ide mrazené čo sa tam ma pokaziť ked to ma každy v chladnicke?Čerstve ovocie sa kazí skôr to ano ale nie za dva dni zas to by muselo byť nahnité a čerstvá torta je uplne mekka takže sa musi aj super krajať ved sa to ako hovori kamoška bortíí a ešte som zvedavá ak pekava niekdo viac tort keby ich vzdy plnil na poslednu chvilu to ako by sa dalo stihnuť tak asi tak niečo si z toho vyber 😉😉
@stebota dakujem zvladla som to nejak nie ako prava cukrarka ale torta sa zjedla
ahojte, prosím vás keď robíte "nahú" tortu, čim ju potierate? robim dve poschodia a vrchny korpus chcem vyhladit kremom, cize naha bude len po bokoch. dakujem za radu
ahojte. mam pruser. odkedy robim torty v inej kuchyni sa mi nedari. zraza sa mi krem.uz asi treti krat,teraz som ho spravila zrazil sa,tak som ho napravila a naplnila tortu. a ked som ju potrela tak ten vrch sa zrazil a teraz neviem ci ju mam nakrojit a pozriet dnu,alebo rovno spravit novu.poradte, co robit. uz som zufala.
Nemáte niekto inšpiráciu na svadobnú tortu bez poťahu? niečo hranaté a jednoduché 🙄
@jachin choď do skupiny tortičkárky https://www.modrykonik.sk/group/1801 a tam popozeraj fotky...je tam kopec svadobných tort bez poťahu 😉
@pppeeetttaaa nádhera 😉
@pppeeetttaaa mozem sa spytat, aky priemer maju poschodia napr na tej bielej 3poschodovej torte s ruzami? dakujem...lebo neskutocne krasne vyzeraju, krasne sumerne, dokonalost

moje zákusky -torty