Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@pppeeetttaaa dakujem krasne, nic nie je vidno, su senzacne... prosim ta a s tymito rozmermi je cca asi pre kolko ludi,?
pomooooc 😲 potrebujem nejaku pevnu plnku, nech drzi a dobre stuhne... potrebujem previezt tortu cca 3h, tak nech sa uplne neroztecie 😒 dakujem
@pppeeetttaaa Kniha - nádherná.
Druhá hranatá torta úplne ok, výber farieb mimo mňa, ale zrejme podľa zadania. Precízna, čistá práca.
Šmolkovia - domček TOP! Chalani skvelíííí..... ale, prosím neuraz sa, čo sa stalo Šmolinke? Možno iba fotka skresľuje, ale nejde mi do hlavy, že si urobila takých emočne vyjadrených a nie úplne "statických šmolkov" a ona obišla zle. Prosím, pridaj aj inú fotku, ktorá moju "vieru" v Šmolinku potvrdí. 🙂
dievčatá, ste veľké umelkyne, toto dokázať s kúskom marcipánu 🙂
dievcata idem si k vam pre radu,,mam poziadavku na tortu c cokoplnkou s bananom,chcem sa opytat akym dzemom natriet korpus aby sa chut s bananom nebila?torta bude pre deti..dakujem pekne
Ahojte poprosim o radu. Robila som prvy krat dcerke na narodeniny tortu s fondantom, ktory som kupila narmalne v obchode hotovy a pridala potom gelovu farbu. A prosim vas, kde som urobila chybu? Lebo to jedno balenie je vraj na priemer 26cm, ale ja som robila 24cm a aj tak sa mi ten fondant trhal, ked som ho davala na tortu
Ahoj prosím jakou směs používáte na výrobu krajek?já Magic Dekor ,dívala jsem se výběr veliký,a hlavně i levnější,ale mám strach aby se netrhala.děkuji
@monullienka1 ake velke bolo to balenie na 26priemer treba tak 700g aby sa ti s tym dobre pracovalo.

@brunetka007 ahoj, jej dakujem ale neboli az take sumerne pol cm na vysku mi to sem tam uslo ale tak dalo sa to zamaskovat 🙂 a rozmery boli 14, 20, 26 cm.. 3cm rozdiely sa mi najviac osvedcili 🙂