Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@nicoletta77 ten čokoládový lem je nádherný...👍🙂
@kukulka1 ďakujem🙂
Ahojte potrebujem radu, chcem urobit jogurtovu plnku ale nekupila som hole slahacku ale normalnu 36%a smotanove jogurty, mam bud stuzovac slahacky alebo zelatinovy stuzovac za studena.neviem ci dat aj maslo alebo nie.proste chcem aby bola pevna aby cela torta nezmokla .dakujem
@evasil kraasna torta a este krajsi vek... velka gratulaaavia a vela zdravicka deduskovi ;) 🍀🍀🍀🌹🌹🌹
@stebota Ďakujeme presne tak to beriem aj ja , že je pre mna česť mu piecť tortu aj keď mi to časovo nevychadzalo ale ako sa hovorí všetko sa dá keď sa chce a poslednych päť rokov ho vždy prekvapím a bolo by mi ľúto keby to tento rok tak nebolo , nakoniec som to sice narýchlo ale stihla😀😀😀
@katka253111 ďakujeeeeme ☺
ahojte kocky. vedeli by ste mi poradit nejaku fakt dobru osvedcenu plnku, kde ide mascarpone? len bielu potrebujem a chcem s nou potriet aj boky torty. dakujem 🙂
ahojte dievcata ,buem robit tortu zdobenu ovocim a chcela by som dat aj jablko ale cim ho potriet aby nescernalo,,alebo radsej neriskovat a nedavat?😉
Ahojte, otázočka robili ste niektorá s tým matným sprejom? Ako sa to ?

tzv. nahé torty robím málo, keď tak, väčšinou obmazané čokoládovým krémom. Ale robila som aj s bielym krémom, a to som klasicky vyšľahala maslo s cukrom, ale úplne do peny a zjemnila som to troškou šľahačky. Dobre sa to potieralo a nepraskal ten obmaz. Na to som robila aj stekance z čokolády. Keď chceli jemne bledučko hnedý poter, tak tiež maslo s cukrom + trošku karamelového krému.