Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Ahojte poraďte štýl torty na 80 pre starku, ktorá nemá žiadne záľuby... Ďakujem.
@6mia6 Ahoj urcite by som spravila nejaku s kytickou kvetov navrchu 🙂
@5nana ahoj...ja mam na cipku Pizzi e merleti...mne sa s nou dobre robi...nechavam sušiť pri izbovej teplote...pisu tusim ,ze 6 hodin..ja si to skusam,ked vidim,ze je este trochu mokra,tak dlhsie nechavam...a tu krajku si ani nepamatam,kde som kupila...ale sa mi zda,ze ju ma aj Decoro...pozrem ...
@5nana http://www.dekoro.sk/silikonove-podlozky-na-jed... ...toto je ona..
Dievčatá... mám na predaj moje cukrárske pomôcky WILTON... prestala som piecť a posúvam za minimálne ceny... ak by sa niektorej niečo hodilo.
Dievcata prosim poradte. Sice nejde o marcip.tortu ale..... vy budete vediet🙂 Moc nepekavam ale chcela by som synovi upiect penovu tortu. Ak mate nejaky osvedceny recept aj ako susit platy a chceli by sme taku tmavu plnku. Lebo ja mam recept na taku maslovu len.a hlavne moja predstava je ze vrch bude penovy plat na ktory chcem dat oplatku s obrazkom. Ale ako????ako to tam prilepit???a potom dookola to chcem dozdobit tym hnedym kremom a pusinkami z peny. Dakujem
Ahojte , vedeli by ste mi prosim poradit ako urobit na torte efekt rozliateho laku na nehty. Torta ma byt same laky a stecene ,vyliate laky po celej torte. teda peciem uz par rokov, ale toto netusim :( .Dakujem
Ahoj kočky robili ste už niektorá Candy bar....potrebovala by som niejake receptíky....
Ahojte kočky robila ste niektorá Candy bar chcela by som to vyskúšať len potrebujem niejake receptíky.... poraďte....dik
@niikkuska skús sa pridať do tejto skupiny...som tu videla aj tie penové torty...
https://www.modrykonik.sk/group/1801/
@niikkuska ahoj, ja by som si dala obrázok vytlačiť na marcipán (nie na oblátku) a ešte by som to v predstihu cca 2-3 dni podlepila poťahovou hmotou a nechala stvrdnúť. Vtedy by obrázok držal tvar a neprehýbal sa na penovom pláte. Okraje potom dozdobíš.
Ahojte...zase potrebujem poradiť.aky je pomer šľahačky a čokolády keď chcem robiť bielu ganache?postup je rovnaký ako pri hnedej?aku bielu coko treba?klasika Kaufland alebo Lidl či takú tú cukrarsku polevu čo majú napr.v agromilku?ďakujem pekne
@tinuskaha coko môže byť aj "jedlá" z Lidla,pomer ale vacsi ako pri hnedej. 3:1.

@herrera1 ok je vasa,napisem ip.ked budem mat cas😉