Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Dievčatá prosím poraďte.Budem robiť tortu a chcem dať medzi korpusy bielkový plat.Nasla som nejaké recepty ale jedna malá že len vyšľahá bielky s cukrom a niekde že bielka s cukrom šľahať nad parou.Tak teraz neviem ako?A z koľkých bielkov mi stačí na kruh 26cm?ďakujem krasne
Ahojte zienky, prosim o vas nazor.. 🎂
myslite ze bude ok, ak dam DNES krem do torty - vyslah.slahacku+ mascarpone+jahody+1stuzovac a torta sa bude jest v NEDELU a PONDELOK? Je to torta na doma k narodkam. Vrch bude potahovka...
Dakuhem za vasu radu❤
Baby nie je tu niektora z vas z Popradu alebo okolie Zdiaru? Na 20.6 by som chcela pre mojho jednorocnika tortu. Zvazujem, ci to dam aj sama alebo by som objednala.
Ahojte maminky.prosím o radu resp.recept a postup na torticku s malinami (mrazene) a mascarpone so slahackou.mám matnu predstavu ako by som to robila ale koľko coho napresno ,to určite nedám😕.dakujem vopred za rady 😊
ahojte, potrebovala by som poradit, som amater a chcem pre syna marcipanovu tortu - futbalove ihrisko. tj obdlznik, zhruba vo velkosti plechu - vie mi niekto poradit z kolkych vajec? plnka bude asi pribinak (budu mi stacit dve davky?) dakujem - torta by mala byt dvakrat prerezana.