Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@niktoska ahoj, ja som objednávala od www.natortu.sk, dala som vlastný obrázok, ale nebola to fotka. Prišlo mi to rýchlo a obrázok bol pekný
@stvorlistok81 ďakujem
Mile mamicky cukrarky, hladam sikovnu zienku, ktora mi upecie puncovu tortu na 27.10. Bratislava a blizke okolie. Ozvite sa mi prosim, dakujem.
@stanabusovska ahoj pozri si album, prípadne mi napíš IP dakujem
poraďte cim obtriet tortu pod potahovku. plnim tortu cokokremom s cokolady mascarpone a slahacky. co som sa docitala tak to by pod potahovku ist nemalo. robievam vacsinou nahe torty. ide mi hlavne o to ze nemame radi maslove kremy. ked si predstavim maslo s cukrom blee....a za druhe je maslo teraz echt drahe... dakujem za kazdy radu.
@sashenocka007 pouzi ganaz (šľahačku s čoko 1:2)
@belka idem si to kuknut velka vdaka
@nicoletta77 Krasne torticky. Tie vtaciky sa mi velmi pacia!! 🙂
@lienoccka85 ďakujem

Dievčatá mám otázočku. Dala som si pre sestru upiecť tortu avšak potrebujem zohnať jedlý obrázok podľa vlastnej foto - je to vlastne erb a bude prilepený na predku torty. Vedeli by ste mi poradiť dobrú stránku. Našla som ich asi milión, ale nejak sa v tom nevyznám. Ďakujem