Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........

🎂🌻
ahojte, poradite prosim aky kuch. robot do 120 e, alebo mixer kupit? mam vo vyhlade Eta Mezo /100 euro, 600W/ , Bosch Mum 440 /60 euro, 500W, nepaci sa mi ale/ , Klarstein Bella /90 euro, 1200 W/. V podstate chcem hlavne aby to vymiesilo kysnute cesto, a vyslahalo bielko aj z 2 vajec /na wafle/. Nepotrebujem dalsie specialne prislusenstvo. Pripadne som ochotna ist do 200euro, ale musi byt aj pekny dizajn a viac funkcii 🙂 Pouzivany bude obcasne .vdaka za rady, typy
@bambula1307 prosim ako ste spravila ten bicykel??
Ahojte žienky, prosím o raduu...som úplný začiatočník v pečeni,zajtra odovzdavam tortu- mascarpone s tvarohom - a na vrchu je macko vymodelovany, ktory mi stale pada a šmyka sa...je to torticka pre kamaratove krstňa k 1.rocku...a nechcem aby macko bol vyvratený. Ale aby sedel ako ma...
ahojky, vedel by mi niekto vyrobiť postavičku a názov na tortu? som z okolia bytče.
Dievčatá poteebujem poradiť ako dosiahnem krásnu striebornú farbu na tortu? Lesklú. Celá torta by mala taká takže asi spej by bol najlepší, ale ktorý???? 🙏🙏🙏🙏
Dievcata ahojte,prosim vas nasiel sa recept na zakusok lohengrin?
poprosila by som vás o radu, mala chce tortu unicorn, môžem obtrieť tortu mascarpone? a na to dám roh a vlasy budu cukrové ruže.?bude to držať na tom kreme?
Ahojte robila daktora s vám krem do torty s mascarpone slahacka a nutella ? A potom pod poťahovku dat vymiešane maslo s nutelou ?
@dadus841 ja som robila, vyšlahaš mascarpone so šlahačkou do tuha a pridáš nutela treba dať trochu ole krem čokoládový na zahustnutie, pod poťah môžeš vymiešať maslo s nutelou ale maslo daj viac ako nutely
@laura2811 môžeš ale nesmie sa dotýkať krému inak to rozpustí
Ahojte, chcem sa spýtať, môžem dať čipku na tortu na swis meringue ? Robievala som len na poťahovke a ganache, bude to držať? Dakujem
@margetakuska jasné